![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
carsının ıcınde baska amaclarla olan adamlar var bunu herkes bılıyor |
Alıntı:
Doğrudur.... |
Alıntı:
Diline sağlık abla , hoş geldin. |
Alıntı:
demekki "hadi lan bitek acık bagırdı" demek gerekmiyormus bilip bilmeden |
Alıntı:
off be abi acaip bi muhabbetin var kesiyon hemen adamı yaw anlamıyon bak harbi anlamıyon sen ya tek sorumlu başkandır diyorum yoksa sen başkanın yanındamısın anlamadım şimdi sana bir soru bu başkan yerine diyelim bilgili vardı yada başka biri ve takım şampiyon oldu .gerek olurmuydu böyle protestolara yada çarşı satılıktır yazısının yada cümlesinin ortaya çıkması mümkün olabilirmiydi ? |
yazık size gülüyorum tartışmalara bak.Beşiktaş-çArşı kavgası?Yazık ki yzık ne yazık? çArşı Beşiktaş'ın ayrılmaz bir parçasıdır.Asla önüne geçmedi..Şu yazıyı okuyun artık birşey demiyorum.. Yılmaz Yılgın (yumurtaklafa yılmaz) onlar asla sizin gibi çArşı kelimesini ağzına almadı.Bir yazısında ki kısa bir not size!birşeyler çıakrtırsınız umarım.. BEŞİKTAŞI'ımızın uğruna yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim. Ve en önemlisi sorumlulukların hepsi bana aittir. Bizler kanımızı ve canımızı, kimine göre bir hiç, bize göre de Şerefimiz için verdik. Hiç kimsenin çekincesi olmasın, bu olayları bir daha yaşamak gerekirse İMTİNA ETMEYİZ........ Yımaz abimz 20 tane bıçar darbesi alıyor; |
Arkadaşlar biraz daha sakin olalım, birbirimize düşmeyeleim lütfen. |
Alıntı:
tv den gözümüzle gördüğümüzü söyledik |
Türkiye`de Saat: 20:12 . |