![]() |
Biri İ.Kaşa dur desinnn... Arkadaşlar konu açmak pek adetim deil ama dayanamadım. İbrahim Kaş bugün 2 tane attı. Hiç kimse ondan bahsetmemiş. İbrahim kaş Türkiyenin en süratli defansı ve sahada canla başla oynayan bi oyuncu. En önemlisi beşiktaşımızın altyapısından yetişmişş. Ne yapıp ne edip kaşı takımda tutmalıyız. İi oyuncu çok zor bulunuyor. Biri kaşa dur desinnn... |
Kendisi gitmek istiyorsa onu kimse durduramaz zaten durdurmasında gitmek isteyenin yolu açık olsun... |
bu takımdan nıye gıtmek ıstedıklerı daha onemlı bu pırıl pırıl genclerın |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bence yanlış düşünüosunn. 86 doğumlu paftan çıkmış bi adamla 5 senelik kontrat yaparsınn. kontratının bitmesine günler kala hala sözleşme yapmadıysann avrupalı da elinden böle alır. son dakikaya bırakılır mı hiç bu işlerr.. çocuk da genç istikbalini düşüncek tabi. ama yine de bu çocuk takımda tutulabilir.. sonuçta bu çocuk özünden beşiktaşlı...ve kaçırılmamalı.. |
ılerıyı gorup tutmayı bılmezsen gıderler tabıı.ama bunlar neyı goruyordaa bunu gorsun |
Sizin dediğiniz gibi düşünelim birde madem bu çocuk özünden Beşiktaşlı aynı bizden biri yani taraftar uhunu taşıdığını düşünerek yazıyorum. Onun yerinde ben olsam sadece beklerim gidip başka takımlarla görüşmem.. İşte siz geç kaldınızda bende böyle yaptımda gibi mazeretlerin arkasına sığanmam.. İ. Kaş ında böyle yaptığını düşünmüyorum hedefi Avrupa olduğu için bence gidiyodur. Sonuçta onlar profesyonel bizim gibi düşünüp hareket etmezler. |
AĞZINI AÇARLAR SONRADA AMATÖRDEN OYUNCU BAKARLAR |
bütün bir sezon çok da dişe dokunur bişey yapmayan İbrahim kaş ispanyaya transferi gerçekleştikreten sonra kartal kesildi ne hikmetse.. bunların örneklerini giden futbolcularımızda da görüyoruz(i.akın, burak, ayhan, vs..) Beşiktaş kulübü yada taraftarı ne yapıyor bu futbolculara acaba çok merak ediyorum.. sahada yürüyemeyi bile beceremeyen futbolculara yıllarca sabrediyoruz, gıkımız çıkmıyor, başka takım taraftarları gibi bir sürü şampiyonluk ve başarı getiren futbolculara bir maç kötü oynadı diye saldırmıyoruz küfür etmiyoruz yuhlamıyoruz.. 90 dakika sahadaki o formayı taşıyan her futbolcu için canımızı veriyoruz.. ama yine de yaranamıyoruz.. bu da bizim kaderimiz heralde.. |
Ibrahim Kas gelecek vaad eden bir futbolcu kalmasini cok isterdim, ama öyle bir teklif var ki Avrupanin en iyi liginde oynaya bilme imkani orda ne kadar iyi bir sekilde kendini gelistirebilecegini bir düsün Orda Semih gibi gol krali yok sacma sapan hakem kararlari yok Erman yok saat kac diye soran yok sen kalirmiydin I. Kas´a kal diyorsun? :hmmmm2::hmmmm2: Unutuyordum az kala Demirören, Sinan Engin yok:congrats::congrats: |
bırakın gitsin ben tutmuorum kaşı çok kırmızı görmeye müsait bi topçu getafeyi küme düşürmezse iidir seneye :) |
Kendisinin kalmasını isterimm ama gitmeyi kafasına koyduysa kimse tutamazz |
Alıntı:
|
kaç gitti zaten işlem tamam dönüşü yok artık |
Futbolcularin d biraz vefali olmalari gerekli.Seni yetistirmis bu kadar emek vermis bir takima dogru dürüst A takimda oynamadan Hoscakal deyip gidiyosan ,sana söyleyecek bisey bulamam arkadas. Bana Profesyonellikten bahsetmesin kimse,herhalde kimse Del Pierro dan daa Profesyonel degildir,adamin takimi ligden düstügü halde birakip gitmedi Juventus u: Birakin giden gitsin bize gercekten yüregini ortaya koyacak Besiktas icin yirtinacak futbolcular lazim.. |
evet gerçekten kaliteli bir futbolcu hemde altyapıdan gelen bir yetenek biz ne futbolcular yetiştirdik nihat alpay ve niceleri ibrahim kaş da bunlar gibi gidip bizi temsil edicek |
Yöneticiler kadar onun da suçu var.Madem hasta Beşiktaşlı, madem takımına o kadar bağlı, sezon bitmeden kimseylen görüşmeseymiş.Kulübe gelip, bana ispanyadan teklifler var, sözleşme yapalım da bare bedavaya gitmeyeyim deseymiş.Bunlar bu kadar zor mu, Beşiktaş'a para kazandırmadan gidecek adam.Ben neyleyim böyle topçuyu, gitsin, yolu açık olsun.Hiç sanmıyorum ama... |
adam coştu yaw gelde üzülmeee |
Kaşı her zaman savundum adam şahane bir futbolcu çok güçlü bence. |
böyle gitmemeliydi,ve eğer bizde son maçlarda iyi performans göstermeseydi biz de bu kadar üzülmez bu kadar farkında olmazdık ibrahim kaşın,biz kendi futbolcumuzu görmezken allahın ispanyasından nasıl farkediyorlar bu oyuncuyu anlamıyorum |
suç yönetimde |
güzel bi konu acmıssıın ama eger gitmek istiyorsada kolundan tutupp takımda tutamayıız bnde gitmesini istemiorumm onun yerine baki gitsn ama nerde bizde o sans... |
Beşiktaşlılar olmalı bu takımda ne fener ne gs öyleleriyle kazanılacak şampiyonluklar istemiyorum...... Forması için savaşan italyanları andıran oyunu ile mücadele eden i.kaş bu takımda tutulmalıydı. |
ispanya liginden teklif almış başı dönmüş gitmek istemiş ve gitti geri dönmesi zor ama getafede ilk 11 de oynaması da zor inşallah oynar ama bence zor |
gidene dur demeye gerek yok beşiktaşla görüşmeden kaçar gibi sattı bizi |
arkadaşım cok iyi deginmişsin tek örnek bu diil ayrıca alt yapıdan cıkan ve altaya kiralanan bir adem büyük war alt yapıdan cok cok büyük umutlarla cıkan ve altaya kiralanan bu genc bildiim kadarıyla altaya cok ucuz bir bonservis ile verilecek...ve busene altayda yaptıgı patlamayı herkes fark etti ayrıca bu genc genc milli takımada secildi bunun yanına bide a milli takıma secilen ibrahim kaşı ekleyin bu yönetimin yaptıgı transferlerle karşılaştırın.elbetteki bu alt yapıdan cıkan futbolcuları direk 11 e koymak yanlış ama bir higuain bir diattaya niye milyon dolarlar werildide kendi elimizde yetişen yetenekli futbolcularımız TUTULAMADI.arkadaşlar bir gerçek daha war o da gökhan zan . tamam bu sene hemen hemen hiçbirşey weremedi ama duydugum habere göre eur02008den snr masaya oturulcakmış bu futbolcuyla peki yaaa beklenenden iyi işler yaparsa ozaman nasıl elinde tutucaksın bu yönetimin her zihniyeti yanlış daha bi tane dogru hareketi yok böle giderse olmazda...syn enginde bu olaylara baksın ondan snr taraftara b.. atsın... |
türkiyede hertopa ayağını sokan fazla oyuncu yok keşke gitmese |
İ,Kaş Getafe ile anlaştı beceriksiz yönetimin sayesinde :( |
adam gitti nereye dur diyosun |
kalmak istiyorsa dursun ona kimse git demiyor iyi kötü forma şansı da buluyor yok gidecem diyorsa kapı orda fiyatını yüksek tutmak için yapılan bişey ise bu da çok ayıp ama illa avrupada olacam diyorsa gitsi bu onun en doğal hakkı |
Alıntı:
|
elimizdeki değerleri çok çabuk kaybediyorz bu arada getafe konusu noldu gidiyomu kalıyo mu,,? seneye forvette sıkıntı çekmicez i.kaş i.toroman takımın gol yükünü çeker:D:D:D |
bu i.kaş olayı tamamen yonetim hatasıdır. bu adama sene başında yeni sozleşme yapmaları lazımdı... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:36 . |