![]() |
İBRAHİM TORAMAN niye milli takım kadrosunda yok!!! İBRAHİM TORAMAN niye milli takım kadrosunda yok!!! anlayamadım arkadaşlar bu fatih terim şaşırmış......... |
harbiden yani bu kadar olmaz.. sen git emre aşığ'ı al ama ibrahim toraman gibi adamı alma... gerçekten garip... |
ya bu adamın iboya gıcığı var anlayamadınızmı bu adam mecbur kalmadıkca milli kadroya almaz iboyu |
Son zamanlardaki performansıyla İ.Kaş daha çok hakediyordu açıkçası milli formayı.Ama yinede İ.Toraman bu milli takım kadrosunda bulunmalıydı, en azından Emre Aşığın yerine!..Fatih Terim, Beşiktaş defansının 3 tane stoperini almak istememiş demekki aynı anda!.. |
adam beşiktaş gıcığı gökhan zan ve rüştüyüde mecburiyetten alıyo yoksa onlarıda almaz emre aşık kim 34 yaşına gelmiş eskisi gibide oynayamıyo onu milli takıma alıyo ligin 33 haftasında banko oynayan toramanı almıyo harbiden çok garip. |
gs lileri alacak ilk once senyor terim sana en guzel cevabi lucescu vermisti seneler once ona o adamcagiz dedin ama o seni ne hallere dusurmustu imparator lucescu I love you mesela serdar ozkanda yok serdar kurtulus |
almazsa almasin ilk macda yenilirsek o zaman göruruz terimi |
ya zaten fatih terim hep galatasarayli futboculari kadroya alir sanki milli takim dilde galatsaray takimi. |
EDİT fatih terimi.... emre asiki gibi tümer gibi ******lari aliyo , ama toramani, serdar özkan gibi türkiyenin en iyi oyuncularindan birilerini almiyor!!!! NEFRET EDIYORUM BEN BU ADAMDAN! Terbiye sınırlarını aşmayalım OnuR |
Fatih hoca sen şaşırdın mı kardeşim eziklerden boş beleş adamları toplamış işe yarıyan defansın bel kemiği adamı almamışsın yazıklar olsun |
Türkiye`de Saat: 18:46 . |