![]() |
Sinan Engin : Dua etsinler ben görevde kalayım Beşiktaş menajeri Sinan Engin, tribünlerin kendisi için yaptığı tezahuratlara aldırmadığını söyledi http://www.besiktasforum.net/thumbna...1.jpg&maxw=350 Sinan Engin, tribünlerin kendisine gösterdiği tepki için ilginç açıklamalar yaptı. Engin, "Taraftar bu sezon önce kendini sorgulamalı.Kaybettiğimiz Sivasspor ve G.Birliği Oftaş karşılaşmalarında yaptıkları tutum yüzünden puan kayıpları yaşadık mı yaşamadık mı ona baksınlar. Ben sadece başkanımız Yıldırım Demirören'e hesap veririm. Gelecek sezon çok başarılı olacağız. O zaman da benim hakkımda güzel tezahuratlar söylerler. Bunların hiçbirini kafama takmıyorum" dedi. Engin, "Bazıları sadece benimle uğraşıyor. Onlar dua etsinler, ben görevden kalayım. Eğer sinan Engin görevi bırakırsa işte o zaman onlarla hesaplaşacağım. O zaman ben gerekeni yapacağım" ifadesini kullandı. |
gülme smileyi gibi olmuş :D zatne komik haber sinan engin ne fayda sağladı ki kimi aldık hani... |
Alıntı:
Bu cümle alen markaryan ve tayfasına açık tehtittir . Kim ne derse desin takma kafana sinan abi senin bu kulüp için yaptığın emeklerin tartışılmaz .Kulübe 1 gıdım emeği geçmeyip sana hakaret edenler utansın. |
yazık sadece yazık |
Dua ediyorum ama başka bir şey için. |
taraftar öyledir...seneye başarı olursa herkes kral olur... |
kel sinan kendine gel.boyle taraftar bulmussun da op de keline koy.taraftarin sabri yine iyi dayandi yuzsuzluk etme bari.seneye taraftarimizi sevindirecegiz de.efendi ol. sanki takim cok iyi top oynamisda keyfinden sizleri protesto etti.sivas macinda paf takimiyla cikacagiz dediniz delikanli olup sozunuzu tutsaydiniz da taraftar size tepki gostermeseydi.sampiyonluk yolundaki en onemli macda oftas macindaki halinizi tekrar bir izleyin de niye tepki gordunuz anlayin.bari susun seneye ne yapacaksiniz onlari dusunun. |
seneye de hüsran bizi bekliyor yani . |
başarısızlığınıza bizi katmayın ulan..biz değil siz 3. oldunuz !! |
besiktas seyrcisne bu lafları edenden ben besiktaslılıgından şüphe ederim senin şu takımda ki tek katkın dewre arası izleyip COK BEGENİP PATLATTIGIN GORDON TRANSFERİDİR helal olsun beeee... |
sinan iyidir laf yok seneye görürüz taraftarı ama göremeyebilirizde stad değişecek heralde oraya giderler mi |
dua ediyorum sen git diye...... |
Alıntı:
:D:D:D aaa bakk olmadı smdi :D gordonu aldık yaaa o biziiimi içiin büyükk bi kazancc o olmasaa napardıkkkk (!) :D:D:D:D komikhaber.com a koysak bu haberiii :D |
kardeşim sen kimsin bjk sizin malınız diil ben sadece başkana hesap weririm dyosun yaaa niyetini acıkca belli ediyosun bu takıma gordonu bomba diye getren sen diilmisin bide cıkıp utanmadan transferde bize güwenin biz kendimiz izliyoruz diyosun , herşeyden önce şunu bil bu takımın sahibi ne sensin ne demirören bu takımın sahibi hermaça gidip orda gırtlagı patlayana kadar bagıran halktır.beşiktaş halkın takımıdır senden başkanının olcak o tüpçüde bize karşı sorumlusunz herşey cok güzeldide seyirci kendi keyfinden mi protesto etti ... bu seyirci size cok bile dayandı yeter ulan artık yetr... |
Yaa adam gibi bi transfer bütçesi belirlese başkan, Sinan Engin adamın kralını alır getirir ama nerdeee!..Diyolar Sinana, Sinan bonservisi elinde futbolcu bul veyada bonservis bedeli 2 milyon Euroyu geçmeyecek futbolcu bul.Sinanın yerinde kim olursa olsun bu şartlarda nasıl başarılı olsun, nasıl adam gibi transfer yapsın? |
lafla peynir gemisi yürümüyo, istemiyodum yine kaldılar. seneye görecez, başarılı olmayınca neler olacak. hesap sormaya yüzü kalacak mı yoksa hesap vermeden gidecek mi? |
Adam açık açığa tehdit etmişş görevi bırakınca halledecem die :(:( |
kop git ya yd yide al |
sinan iyidir zamaninda cok iyiligi olmustur herseyin basi baskandirrrr |
çünkü biz kötü günde demişiz iyi günden ziyade...cefakarız demişiz...dua edelim sinan engin gitmesin...bizde cefakar çizgimizden kopmayalım... |
enginin yararı yok ki Y.D ile aynı İStifa edin ulannnn |
töbe yarrabim bu sinan iyce cigrindan cikti bea |
ne zaman kârın oldu be deli etme konuşmalara bak :mad: |
bu adama sadece mal diyorum... seyircisiz maçıda biz kaybettirdik dimi :? |
Alıntı:
|
Alıntı:
aynen katılıyorum |
hadi lan ordan mafya bozuntusu |
bencede sinan engin seneye görevde kalsin. en azindan sabah aksam küfür edecegim bir sahis olur sürekli gözümün önünde. mafya bozuntusu sisko. besiktas tarihinin en kara lekesi. hemde ne leke. en azindan 150 kilo. ayi |
bu ortamda en sucsuz taraftardır kendı yanlıs transfer polıtıkalarını yanlıs taktıklerle oynatılan futbol takımını parasızlıktan oyuncusunu kacıran voleybol takımını ve senelık en az 60 mılyon gelırı olan besıktası carpı 4 sene 240 mılyon doları carcur edıp uzerıne 90 trılyon borclanmamın ortbas edılmesı ıcın uygulanan cok basıt ama besıktaslıya yakısmayan bu ucuz numaraları sana yakıstıramıyorum sınan engın |
Duamızı eksik etmeyelim, ayrıca her gece 2 rekat da şükür namazı kılalım, allah rızası için. Tövbe tövbe, adamı dindne çıkarır bunlar. |
5yıldır bir .ok yapamadıysanız susup oturacaksınız yerinize, 5 yıldır destek verdikte ne oldu!! başarısızsın laf yemeyide bileceksin. şampiyonluk taraftar yüzünden gitmedi |
sinan dedikleri cok mu yanlis???? bence hakli |
Bana görede haklı tamamen değil ama büyük oranda haklı... Taraftar olarak tepkiyi hep yanlış zamanlarda yaptık zamanlamayı bi türlü tutturamadık. Kendimize hakim olamadığımız için cezalar alıp stadı kapattırdık...Sinan Engininde dediği gibi özellikle Sivas ve Oftaş maçlarını kaybetme sebebimiz %75 bizleriz.. Umarım yeni sezonda herşey daha iyi olur gerçi biz kendi içimizde birlik olamadıktan sonra medyada vurur federasyonda vurur rakiplerde vurur bize.. Burdaki yorumları okuyunca bile nerede olduğumu şaşırıyorum açıkçası çok seviyesiz laflar ediliyor. Biz daha forumda elimize dilimize hakim olamıyoruzki.. Onun için aklımızı başımıza alıp birlik olmamız lazımki başarılar gelsin.. |
Alıntı:
Yav yapmayın etmeyin çok gaddarca eleştiriyorsunuz , sayın sinan enginde neticede bir insandır hataları olabilir ama bu kadar hakareti hak etmiyor , gerek 100. yılda gerekse futbolculuğu döneminde emekleri çok büyüktür. Ayrıca bağzı görüşlerinde çok haklıdır mesela bir grup taraftarın alkol alarak maça gelip sonra olay çıkartıp sahaya maddeler atması hiç hoş değil ayrıca onların yüzünden defalarca saha kapandı , bunu eleştirmekte sinan engin çok haklı . Lütfen biraz yapıcı olalım , Beşiktaş taraftarı hep yıkıcı olduğu için kaybetti ,böyle giderse kaybetmeye devam edecek . Başkan ın gitmesini şüphesiz hepimiz istiyoruz ama gitmiyor mecburen katlanıcaz. Lütfen daha sakin ve yapıcı olalım , saygılar. |
Aman aman ,zaten diodum ki iyiki geldi gitmesin,tövbee.. |
Türkiye`de Saat: 17:29 . |