![]() |
Terim'den Sağlam'a tepki Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim, Sağlam'ın kendisinden kaçtığını açıkladı Milli takımda yer alan futbolcuların teknik direktörleriyle sürekli irtibat halinde olduğunu açıklayan Milli Takımlar teknik sorumlusu Fatih Terim, "Emre'nin son durumuyla ilgili Newcastle teknik direktörü Keegan'dan Emre ile bilgi istedim. Kendisi beni İngiltere'de ağırlamaktan gurur duyacağını belirtti. Bugüne kadar her oyuncumun teknik direktörüyle sürekli temas halinde oldum. Ancak Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ben aradığım zaman telefonları açmıyor. Futbolcularla ilgili bilgi alış-verişinde bulunacağım ancak Ertuğrul Bey'e bir türlü ulaşamıyorum. Kendisine yakın dostları da uzun süreden bu yana ulaşamıyormuş. Bu nasıl iştir anlayamadım." diye yakındı |
yurt dışında oynayan futbolcular ile ilgili teknik adamlardan bilgi istersin anlarım da türkiyede oynayan futbolcunun ne bilgisini istiyorsun maçları takip etmiyormusun toraman neden kadroda yok terim bey |
seninle neyi konusacak lan karaktersiz |
ERTUĞRUL istifaaaaaaaaaaaaaaaaa |
en güzelini yapıyor. |
saçmalıklar silsilesi! |
...bu nedir yaaa... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çıkmasın telefonlara senle konuşup napacak... |
ibrahim toramanı neden almadığının hesabını ver sen önce |
ben olsam bende görüşmem seninle gs-fb yağcısı |
o yüzden mi kendi takımlarında oynamayan oayuncuları topluyon demekki teknik direktöründen aldığın bilgi yeterli oluyor adam sahada kıçını yırtsa boş |
sanki fikir alışverişine girse toramanı serdar özkanı alacakta artist herşeye kılıf buluyor |
zaten beşiktaşa gıcıksın adam seninle niye konuşacak. |
tabi ya ne konusacak senle terim bey zaten her hafta degisk maclara gidip futbolculari izliyorsun hani izlemesen diyecegim haklisin ama izliyorsunnn |
Alıntı:
terimsiz karaktersiz insan fatoş . |
sen ilk once bjk den almadigin 3-4 tane futbolcunun hesabini ver mosyo terim |
senin ertuğrul hocayla konuşmuş halinide biliyoruzzzz...... |
Utancından çıkamıyordur, intertotoya gitsek nabıcaktı merak ediyorum .. Sanki Fatih Terim 3. yaptı bizi .. |
evet aynen katılıyorum kardeşim sana katılıyorum terimden bi bok olmaz parasına bakıyor bişe yaptığı yok o mili takımı daha berbat hale getiricek rezil edicek türkiyeyi görücez |
İbrahim toramanı özkanı niye almadın terim olmadık admaları almıssın da toramanı mı unuttun |
bu terim dengesiz ulan sanki biizm futbolcularımız başka ülkede oynuyor her zaman stada cıplak gözLe izLiyon daha ne istiyon toraman neden kadroda yok ? sen oturda bu saatten sonra ne yapıcanı düsün maL herif... |
aorelyoyu milli takıma aldığından beri nefret ediyorum bu fatoştan.. |
oha haberin kolpalıgına bak ya :D bu kadar yalan olur anca neresinden tutsan kolpa bi haber |
kazımı takıma alan terim istifaaaaaa.......Ertuğrul hoca doğrusunu bilir senle ne konuşacakmış.git işine terim.... |
neden muahtap olsun zaten sırf tepki görmemek için laf olsun diye oyuncu alıyorsun bizden şimdi kendi suçunu hocaya yıkmak için böyle şeyler söylüyor konuşsa sanki 6 oyuncuda bizdenmi alacak yürü terim git işine |
deyuz sen gıt kızını kıme verdıysen onun yanında dur bıde konusma gayse sevgısı gs den gelen hıyarlar bıle mıllı takımda oynuyo gruptan cıkmanız ımkansız |
sanki körsün toramanı almamış hala konuşuyor.... |
Seninle konuşamaya ne gerek var.sanki konuşunca bişeymi değişecek.yine alırsın kadroya tümeri,emre aşık ı,sabri yi..geçen sene serdar kurtuluş bu sene mehmet topalın yaptığı çıkışın 2 mislini yaptı.adam 30 küsür maç yüksek performansla oynadı.kaç kere çağırdın?? bunun için teknik drektörle konuşamaya ne gerek var..karaktersiz.. |
ertuğrul adamlarla konuşur |
Türkiye`de Saat: 06:19 . |