![]() |
Utanmaz herife bak ya bobo yu gözümüze kötülüyorki satılınca tepki vermeyelim diye.Uyan Beşiktaşlı Bobo yu sattırma.Bobo satıldığu gün Beşiktaş tarihindeki en büyük düşüşü yaşayacaktır.Bu taraftarın artık inancı kalmayacaktır. |
Alıntı:
1)taraftarın gözünden bobo'yu düşürerek satışa karşı çıkmayı engellemek; 2)başarısızlıklarını ve beceriksizliklerini kapatmak için suçu boboya attılar(tıpkı cordoba'ya yaptıkları gibi) |
Alıntı:
|
cok dogru,taraftarı boboyu satılma ortamına hazırlıyor bencede.bari bu sene buyuk dusunselerde coloccini gibi defans gomez gibi kaleci,mamado niang gibi forvet alsalar.bebbe lige gidip transfer teklifi yapmasalar. |
nefret ediyorum bu adamdan ya her pisliğin altından çıkıyo kim sattı lan şampiyonluğu bi de bunun ayağına gittiler ya deli olmamak elde değil defol git artık |
tüpçü ve sinan kendi suçlarını boboya atıyorlar, çarşı34'e sonuna kadar katılıyorum cordoba'ya yaptıkları haksızlığı devre arasında koray avcı'ya yaptılar şimdi de bobo'ya yapmaya kalkıyorlar. şu röportajı lütfen dikkatli izleyin bir tane bile tutarlı birşey söylemiyor adam, ayıp ayıp sinan engin ... yıldırım demirören yeteeeeeeeerr sinanı da al git sinanı da sinanı da |
bobo senin ***** etsin. lan bobo olmazsa biz son haftalara kalirmiydik lan, adam yitdi pek serefsiz, kendi oyuncunu olumusus yere kasikliyosun, sampiyonlug senin ve o "süper" transferferlerinle kayip etdik. PS: Diatta, Higuain......... |
ya surda su sinana tüpçüye ole küfür etmek istiyorumki anlatamam ah şu ban yeme dalgası olmasa :D solıceklerimi dile getirirdim ama baska zmn inş. :D |
sinan sıcta bokunla oyna maL herif ne geLdiyse senin saLakca konusmaların yüzünden yanLış transferLerin yüzünden geLdi kartalımın basına herşey.. MAL herif |
Kendi hatalarini Bobo'ya yuklemek istiyorlar iste, Bobo sampiyonlugu satmis.... alalalalaaa |
Türkiye`de Saat: 10:45 . |