![]() |
Alıntı:
|
Sylvinho gelmez be ...Sinan Engin demisti ya yildiz oyuncu almicagz... Zapatoccny iste bilmem tanimam ..(istemem)..Sivok ayni iste...cekden gidiyorsun aliyorsun ozaman getiri iste rozenahl ..bilmem ne..böyle oyuncular sadece basinda geciyor sizin hafisniza bile gecmez.. |
zopotocny hariç hepsi iyi ama bu zpazupatıcy ile sivok ile felan olcak iş deil bu bıktık fiyasko adamlardan 800bin dolarlık adama 3 milyon euro bonservis istiyolar bu çek adamlar boşşş adam |
mide tok yemıyo bu habeler daha medyada anlasa febe denyolardan sanıo bızı heralde hergun bi sallama çay |
show time :D 16 ağustosta görücez şovu |
yaptıkları boş transferlerle ancak şov yaparlar oynattıkları ve oynadıkları futbolla değil |
şovmenler 5yıldır şov yapa yapa bir hal oldular zaten.umarım bunlarda fos çıkmaz.10 adam alıp takıma borç yapacağınıza 3 tane adam izleyin,ama adam gibi izleyin... |
bu adamların birisi gelmez. iddaa ediyorum gelmez. neden gelmez hersene aynı şunu alacaz yok efendim bunu alacaz. sonra bi bakıyorsun. elde var ' 0 ' :D |
sylvinho mu yaziyor ben mi öyle gördüm yaw git isine ya adam olmus 34 dogru dürüst forma giydigi yok ne isi var bizde birak ya. onun yerin saglam yetenekli caliskan bir genc futbolcu alin.bebbe gelmesin abi is-te-mi-yo-rum |
Barcelona da oyanayan bi oyuncu ne kadar kötü olabilirki. Bence transferleri yaparsakk ii olur |
Türkiye`de Saat: 13:41 . |