![]() |
böle yönetim bizi bitir ansını satim ahh keşke bizm mileitmiz takımına sahip çıksa liverpool gib taraftarlar satın almak icin bi araya gelsek ben aylık elimden geldikce para verim şahsen :D:D |
neyazıkki artık genclerimizin degerini bilmeyen bir takım haline geldik. sırf dısardan transfer yapan futbolcu toplama kampına dondurduler takıma her sene giden gelen oyuncuların haddi hesabı yok. yoneticiler biraz gs yi ornek almalılar. adamlar alt yapı oyuncularına gozu gibi bakıyor. ve yıldız adaylarını kesinlikle elden bırakmıyor. bizim yoneticilerimiz tıpkı anadolu kluplerinin yoneticisiymiş gibi davranmaya başladılar... |
bence gitsin orda dünya starı olur burda anca türkiye çapında topçu bizim buna hakkımız yok ilerde yuvasını bilir muhammed kardeşimiz beşiktaşına katkısını yapar elbet |
bu cocugu satanlar futbol bilgisi zayıftır bu kaar mı gormuyor bunlar durumu ya ne kadar geri zeaklı yonetim var ya satılır mı hıc bunun gibi parlak cocuklar |
onu da satın beleşe. |
bu çocugu satsınlar çocuk hayatını kurtarsın...yarn öbür gün bu çocuk 17 18 yaşlarnda bizde top koşturmaya başlayınca yoq daha çok genç , tecrübesiz ,kendini begenmiş gibi yazılarla basın bu çocugu bitirir .. barcelona ya gitsin hayatını kurtarsın bnce... |
Türkiye`de Saat: 18:18 . |