![]() |
Çarşı'yı suçlayanlar utansın !!! Çarşı yı suçlayarak tüm camianın üstüne çamur atan kişiler çarşıya "yönetimin kölesi"diyenler beşiktaş manisa maçında Çarşı yı gördüler mi ? hani Çarşı susuyordu hani Çarşı "yönetim kölesi" idi. http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._Markaryan.JPGhttp://www.thewallpapers.us/data/media/768/memati.jpg Bjk Tv de "Kıbrız Özel" adlı programı izledim.Konuklar Alen Markaryan ve Gürkan Uygun ... Program o kadar güzel diki Alen çok güzel cevaplar verdi.Tepkisini de koydu.Gürkan Uygunda boş durmadı.o da konuştu.Ve Beşiktaş'ın üzerinde oynanan oyunların kalkması için konuştular.Neyse tüm programı anlatamam size anlatılmaz da zaten izlemeniz gerekir. |
YÜRÜ ALEN ABİ ARKANDAYIZ |
arkadaşlar, hakikaten sıktı artık bu çarşı mevzusu, olumlu veya olumsuz tartışmayın artık şu konuyu ya, sonunda bir uzlaşı olmayacağını bile bile nedir derdiniz, ayrıca benim çarşıyla alakam yok, bilmem, ilgilenmem, anlamını, beşiktaş için ne değer taşıdığı da beni ilgilendirmiyor, zaten ortalam sezon başına 3 maçımız seyircisiz oynanıp küfürün ve birtakım rezilliklerin olmadığı maç da pek yok gibi, ee bu durumda bana ne çarşıdan, geçin artık şu kısır tartışmaları ya... |
Yeter be kesin artık çarşı BEŞİKTAŞIN ÖNÜNE GEÇEMEZ HERKEZ HADDİNİ VE DURDUĞU YERİ BİLECEK ÇARŞI GRUBUNDA Kİ ŞAHISLARIN DİĞER 20 MİLYON BJK TARAFTARINDAN HİÇ BİR ÜSTÜNLÜĞÜ VE FARKI YOKTUR . FORUMDA BİR ÇOK KİŞİ ÇARŞININ AVUKATI KESİLDİ BU NE BE . |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
beşiktaş çarşısız çarşıda beşiktaşsız olamaz..warmı daha ötesi ? warmı bi babayigit olur diyen çıksn söylesin. |
Alıntı:
saygısızlık etme , sen avukatımısın çarşının .saygısız . Forum çoluk çocuk doldu be . çarşının özünü bilmeyen dünkü çocuklar çarşının avukatı kesiliyor olacak şey değil . |
Arkadasım bak uslubuna dikkat et bu son iktarım ona göre... |
Çarşı Beşiktaşın askeridir.Yok Beşiktaşın önüne geçti yok bilmem ne oldu gibi söylemler hiçbirinize yakışmıyor. |
senin zaten beşiktaşla ilgin yok |
Alıntı:
|
aynı muhabbetler adamı geriyo bazen . çarşısız beşiktaş olmaz değil ÇARŞISIZ BEŞİKTAŞ TARAFTARI OLMAZ . Cümle bu olmalı . beşiktaş olmazsa zaten çarşı denen birşeyde olmaz . başka yoruma gerek yoq die düşündüm bu konuda . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
Benide bizim stadımız bağlıyor.Orda ki bıçaklama olayını bir Beşiktaş'lı yapmadı!Bu seni ilgilendirmiyorsa sana birşey diyemem.Bu nedeni de sen düşün ozaman.. |
Alıntı:
1) Besiktas niye carsisiz yapamaz? 2) Su an carsi var, o zaman carsili Besiktas ne yapiyor? |
samnpıyonluk gıttıksen sonra nedelım bız yonetıme tepkıyı |
çarşı son yıllarda beşiktaşımızın onune geçmiş durumda geçtiği içinde birtürlü özlenen başarıları yakalayamıyoruz gbi geliyor bana eskiden boyle değildi çarşı gene vardı ama çarşının yapısını değiştirdiler buda beşiktaşa zarar veriyor açıkçası...süleyman seba gittikten sonra çarşı grubu telafuz edilmeye başlandı ve tanınan bir taraftar grubu oldu ....zaten o zamandan beride takımın elle tutulur bir başarısı yok....çarşı grubu şapkasını önüne koyacak kabuguna çekilip biraz düşünecek |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yav vallahi bıktım artık nefret ediyorum önüne gelen kendini çarşı avukatı sanıyor önüne gelen ben çarşıyım diyor , Yav yeter be ,ben bunun yüzünden ban cezası aldım ama olsun düşüncem aynıdır yine söylerim ,ÇARŞI ASLA BEŞİKTAŞ MARKASININ ÖNÜNE GEÇEMEZ GEÇMEMELİ , EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ . Beşiktaş artık bir semt takımı DEĞİLDİR ARTIK BİR DÜNYA TAKIMIDIR , BEŞİKTAŞ SADECE BEŞİKTAŞ SEMTİNDE YAŞAYANLARIN TAKIMI DEĞİLDİR .Beşiktaş dünya da ki bütün ben Beşiktaşlıyım diyenlerin takımıdır. |
Alıntı:
|
1.Çarşı gibi dünyaca ünlü bir gruba sahip olmak hem bizlere güven veriyor, hemde sportif başarıların olmadığı son yıllarda TEK ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZ unutmayalım.. 2.Satılmış olan Çarşı değil, bazı şahıslar. orduda hain çıkınca tüm orduya hain diyebilirmiyiz? 3.Kendine bile karşı olan bizlerin manisa maçında, kendi üslubumuzla tepkilerimizi veremememiz herkezi HAYAL KIRIKLIĞINA uğrattı.benide isyan ettirdi!bu da gayet normal.o maçta asi ruh değil pısmış bi ruh vardı. 4.Çarşı ya tepki verenler, biraz insaflı ve yapıcı olsun, çarşıyı savunanlar da, çarşının şapkasını önüne koyup düşünmesi gerektiğini,aralarındaki çürüklerin elenmesi gerektiğini düşünsün. |
Alıntı:
Beşiktaş pekala çArşı'sız da yapabilir... Türkiye'nin en büyük kulübü 1903'te kurulmuştur. Türkiye'nin en büyük taraftar topluluğu ise 1983 yılında olusturulmustur. Bu gercek Beşiktaş'ın çArşı'sız var olduğunu anlatmaya değil kanıtlamaya yeter. |
arkadaşlar dikkat ettiyseniz herkes göreve konusunda da bu konu konuşuluyordu ve konu kapatıldı metin arkadaşımız tarafından bende son kez tekrar ediyorum bu ayrım yapıldıkça bu konu konuşuldukça işin içinden çıkılmaz hale dönüşecek ve herkes bu işten zararlı çıkıcak gelin bu konuyu kapatın artık hepimiz BEŞİKTAŞLIYIZ bu konuda birleşin son kez söylüyorum artık bu konuda yorum yapmayın yapanlarıda uyarın kaile bile almayın |
Türkiye`de Saat: 01:32 . |