![]() |
İnonu yıkıldıgında CARSININ yeni yeri neresi olacak arkadas demirören ilk geldiginde sıtadı yeniledi ve carsıyı acıga almaya calıstı su anda yeniden stad yıkılacak ve hala carsının her zamanki gibi kapalıda mı yoksa baska bir yerdemi yer alacagı konusulmadı. gerci ben stadın yıkılacagına inanmıyorum ki en son okudugum gene bir aksılık cıkmıs ve yıkım temmuz basına kalmıs ama eger yıkılacaksa carsının yeri yıllardır oldugu gibi kapalıda olması gerek demirören bu sagı solu belli olmaz adam bir bakmısınız topuza 11 milyon vermiş bir bakmısınız carsıyı stada sokmamıs o yuzdn bunu şimdiden konusmak gerek diye dusundum |
bence aynı yerde kalcak |
Çarşı kale arkasına atılırsa klasımı sarsılır peki.... Nedir bu Çarşının yeri mevzusu çözebilmiş değilim. Çarşının diğer Beşiktaş taraftarından farkı ne. ?? |
Alıntı:
|
Yeri değişmez. |
Alıntı:
|
bana göre ayni yerinde kalacaktir..msaldiray kardesime biryerde hak veriyorum herkez birdir kimse kimseden üstün diye bisey yok besiktasliysan digeri kadar besiktaslisindir bi eksigin yoktur ama cArsi grubuda bir özel mevzu simdi herkez bunu biliyor tartismaya gerek yok bende carsi berlin grubundanim onun icin herkez neyin ne oldugunu cok iyi bilyior böyle tartismalar sadece bizleri yipratir birlik ve beraberlik en önemlisi bosverin böyle konulari! |
stad olayi belli degil ... stad yikilirsa çarsi kale arkasina gider diye dü$ünüyorum ... |
çarşı beşiktaşın önüne geçti çok vahim bir olayyyy!!!!!!!!! dikkat edin |
Ya amma büyüttünüz çarşıyı gözünüzde , ÇARŞI grubunda bulunan şahısların diğer 20 milyon Beşiktaş taraftarından hiç bir üstünlüğü hiç bir farkı yoktur ,Çarşı asla Beşiktaşın önüne geçemez. kale arkası yeter çok bile . |
Türkiye`de Saat: 15:56 . |