![]() |
zaten son maçta yapılan kötü tezahürat ta bu yer kavgasından değil mi.herkes kendi menfaatini düşünüyo.kardeşim aslolan bjk nin menfaatidir.yeni stad yapılınca 40 milyon euro gelir bekliyo adamlar.yeniden yapılmasın demek için böle yer kaygısına düşmek lazım.nacizane görüşüm |
biktirdiniz artik su carsidan bea |
Alıntı:
şimdi öncelikle söyliym çarşı da beşiktaş taraftarıdır ... kapalı bir ruhtur kapalı için werilen mücadeleleri anlatmaya gerek yoq....eger şu anda inönüye beşitktaşın stadı diyebiliyorsan bu sadece ama sadece çarşı nın kapalı kapma kavgaları sayesindedir....çarşı beşiktaşa stad kazandırdıysa bırakında kapalı çarşının olsun... ayrıca bunu maç izleyen kşiler bilr örnegin bn açıktayken kapalıdan çıkan sesden o kadar etkilenmiyorm çünki ses bana dik bi şekilde gelmiyor...ancak numaralıda oturunca kapalı karşımda oldugndan çıkan ses gerçekten muazzam güzellikte...oyunu etkiliyebilmek ve maç kazandırabilmek içn çarşının kapalıda olması gerektigini düşünmekteyim. |
helebi stadı yapsınlarda ondan sonra... |
ben bu stadın yapılacağına inanmıyorum artık arkadslar o izni alamayacklar ve bundan adım gibi eminim aylar sonra bu kardesinizi hatırlarsınız.... |
paralari nereden bilet almaya yeterse orda olacaklar |
çarşı aynı yerinde kalır buna abiler izin vermez . böyle birşeyi konuşmak bile yersiz . tek değişen içeri sızan ayyaşlar olmalı . derhal değişmeli . çarşıya sevgimiz bitmez . anlamayan varsa kafasına sokarız . karşı olduğum konulardan biri bu . başkanın gücü yetmez . sonunun ne olacağını o bilir . akıllı davranır bu konuda . bu arada bu stad yapılacak bunuda kafanıza sokun . |
biletini aldıgı yerde olur çarşının yeri... |
kendi parasıyla kendi kombinesiyle kendi yerinde olacaktir çArşı Beşiktaş olmazsa çArşı olmaz çArşı olmazsa da Beşiktaş ın tadi olmaz |
bız deplasmanlardada kale arkasındayız bıze farketmez ama dıger kluplerın ve guclerın guclu bjk taraftarında rahatsızlıkları ve ısteklerı ortada onlara canak tutanlar nasıl ıstıyorsa oyle olsun |
Türkiye`de Saat: 00:02 . |