![]() |
Bağzılarının yüzünden artık ÇARŞI dan nefret ediyorum , çarşı eğer Büyük Beşiktaş taraftarını bölüyorsa olmaz olsun . EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ BAŞKA BÜYÜK YOK , KİMSE BEŞİKTAŞ MARKASININ ÖNÜNE GEÇEMEZ. |
Arkadaşlar bu konuyu fazla uzatıyoruz aylardır haftalardır bu konuları tartışıyoruz bırakın birazda su aksın yolunu bulsun. Birbirimizin düşüncelerini anlamak istemiyoruz, aksine birbirimize hakarete varan şeyler söylüyoruz. Yapmayın allah aşkına. |
Alıntı:
Çarşı kapalının sahibidir ordan kimse onu ayıramaz !!! |
Alıntı:
KAPALI BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜNÜNDÜR KİMSENİN BABASININ MALI DEĞİL . |
alırlar kapalıdan bileti olur biter yer almak da ne oluyormuş.yani bedava bilet mi alıryorlar.rant mı var mu işte anlamadık. alırsın kapalıdan bileti olur biter..... |
Alıntı:
evet arkadaşım çarşı grubu içinde ki bir grup beleş biletlerle içeri giriyorlar . |
Alıntı:
ÇARŞIYI KAPALIDAN AYIRAMAZLAR İSTER KLUB BASKANI OLSUN İSTER BAŞKASI KAPALI DEDİN Mİ MAC OLDUMU ÇARŞI ORADADIR !!!! |
Alıntı:
Parasını verip bilet alsın gitsinler . |
Alıntı:
SEN İŞİNE BAK KARDES ! 20 YILDIR KAPALIDA OLAN ÇARŞI , 90 LI YILLARDA FENERBAHCEYE KAPALIYI KAPTIRMAMAK İCİN CANINI ORTAYA KOYAN ÇARŞI GRUBUNU KAPALIDAN AYIRACAKLAR ÖYLEMİ EMİN OL BUNA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ !!!!! |
Burası BEŞİKTAŞ 'ın forumu burda BEŞİKTAŞ'la ilgili hersey konusulur . Burası çArsı ' nın forumu degildir. Burda çArsı ' yı eleştirenler de olucak çArsı ' yı destekleyenlerde seviyeli uslublu bir sekilde çArsı ' yı savunacaksan savunursun eleştireceksen eleştirirsin... BEŞİKTAŞ ' ın önüne kimse gecemez... İyi Forumlar |
Alıntı:
Zamanı gelince görürsün kimse BEŞİKTAŞ KULÜBÜNÜN MALINA ZORLA EL KOYAMAZ . |
Alıntı:
KİMSE ÇARŞIYI KAPALIDAN AYIRAMAZ ! ÖNCEDEN STAD YARI YARIYAYDI FENER MACLARINI İNÖNÜDE OYNUYORDU ÇARŞI KAPALIYI VERMİYORDU FENERE AMA NE KAVGALAR EDEREK 25 YIL BOYUNCA BESİKTAS AŞKIYLA KAPALIDA BAGIRDILAR SAVASTILAR RESMEN RAKİP TAKIMLARLA BU TAKIMININ CEFASINI HER ZAMAN CEKTİLER HER DEPLASMANA GİTTİLER KAPALIYI KİMSEYE KAPTIRMADILAR SİMDİ KİM GELİP ONLARI KAPALIDAN ALIP BASKA YERE KOYUCAK ALAYINA GİDERLER O ZAMAN DAHA ÇARŞIYI TANIMIYOSUNUZ KLAVYE DELİKANLISI OLUP BURDAN KONUSUYORSUNUZ !!!! |
Arkadaslar dönüp dolasıp aynı yere geliyorsunuz çArsı ' yı seversiniz sevmessiniz o sizin görüsünüz ama burda hakaret edemessiniz konusmalarınıza uslublarınıza dikkat edin bu son uyarım klavye delikanlısı vs gibi hakaret icerikli laflar yazmayın... İyi forumlar |
çarşı olmasa bjk kaç maç kazanırdı acaba ... tabiki de yeri kapalı eet class da sarsılır herkes hakettiği yerde olmalı ;) |
çarşı olmadan bjk maç kazanamaz mı.. komik olmayalım arkadaşlar .. kaybettigimiz maçlarda çarşı yokmuydu ? eziklere yenildigimiz de nie bi güzellik yapmadılar o maçı da alsaydık ? madem çarşı maç kazandırıyor |
Beyler bu çarşı inönü de Orkestra kurmadı mı?Liverpool'dan 8 tane gol yedik.AMa onların hiç pes ettiğini gördünüz mü.Beyler avrupa'da en iyi 5 taraftarın içinde.Çarşının aldığı ödül bu mu.İşte diğer taraftarlarla aynı değil.Diğerleri 1 maça gelir,Hadi bilemedin 2.Çarşının yeri bu ülkede büyük.2-1lik galibiyette nasıl desteklediler.O zaman taraftara bakın diyodunuz şimdi böyle mi Oldu.Sizin aklınızda eminim şu soru kalacak.Ben çarşı gurubundan mıyım.Hayır.Ben Ankara'da oturan bi Beşiktaş taraftarıyım.Liverpool 2-1 lik maçta sahaya mı baktı taraftara mı.Helal olsun böyle taraftara ki böyle bişi yaptılar.Youtube ye girin bakın bakalım dünyanın en büyük taraftarları diye.Gelelim şu saha konusuna.Gerçek beşiktaş teraftarı gerekirse ankara'dan bağırır.Ama yine de destekler.Kim görmüş şimdye kadar böyle taraftar.Tmm sizde beşiktaş taraftarısınız.Bende beşiktaş taraftarıyım.Ama çarşı başka.Gerekirse 90 dakika bağırır.Sesini yırtar.Ama hiç bir zaman beşiktaş hakkkında kötü laf konuşmaz.Kimse gözünde büyütmesin çarşı'yı.ÇARŞI ZTN BÜYÜK |
PARAYI VEREN HER YERDEN SEYREDEBİLİR.SORUN NE ANLAMADIM. |
İyi güzel çarşıdaki esrarcılar bedavaya en iyi yerden maç izlesin geri kalan başka yerlerde izlesin yok öyle yağma.Bundan sonra herkes elini cebine atacak klübüne katkıda bulunacak.Fener her maçda bir futbolcu parası kazanıyor neden? Çünkü azize kaldırdı beleşe maç izlemeyi parayı veren maçını izler.Çarşı maçla alakasız gürültü yapacak diye ver kapalıyı beleşe ondan sonrada klüpte stad geliri olmasın.Yok yaaa hadi hadi işinize gelirse... |
carsı kazanda dursun :=)) |
avrupada olsum guney amerıkada olsun benım gordugum ve bıldıgım butun ateslı taraftarlar kale arkasında çarsı stadın neresınde olursa olsun farketmez hep destegı tam olacaktır ve her zamankı gıbı muhtesem olacaktır... |
Tribünler hiç bir şahsın ya da grubun tapulu malı değildir.Parasını veren her beşiktaşlı oturma hakkına sahiptir.Büyük ihtimalle yeni stadda çarşının olduğu bölge de numaralı olacaktır ve kombine satışı olacaktır.O yüzden kimse sahiplenmesin şimdiden.Doğmamış çocuğa don biçmesinler.Çarşı son zamanlarda beşiktaş taraftarları arasında bir bölünmeye neden olmaktadır çarşılı olan ve olmayan diye.Çarşılı olmayı bi ayrıcalık olarak görenler var.Ama asıl ayrıcalık çarşılı olmak değil Beşiktaşlı olmaktır. |
Çarşı'nın nerede oturacağı sizi niye bu kadar ilgilendiriyor? Anlayabilmiş değilim. Çekirdek grup zaten kutunun içinde ve yakınında oturuyorlar. Bunda rahatsız olacak bir durum olduğunu zannetmiyorum. Üzülerek görüyorum ki, bazıları Çarşı felsefesini ve birlikteliğini hala anlayamamışlar. Onlar tarif edilmesi zor bir olgu, başka bir şey. Nerede ve nasıl oturduklarının bence hiç ama hiç önemi yok. Üstlendikleri misyonun mekan veya zamanla hiç alakası yok. Çarşı tayfasından değilim, ama onlarla gurur duyuyorum. Daha nice 132 desibellere... |
Alıntı:
|
Yeni stad ( eğer bu yönetim becerbilirse ) bittiği zaman elbetteki kapalı tribün numaralı ve kombine olmalıdır. Cebine güvenip parayı veren, fedakarlıktan kaçınmayan kim varsa o tribünde oturmaya hak kazanmalıdır. Avrupa'nın heryerinde uygulama budur. Modern ve iyi yönetilen bir spor kulübünün en büyük gelir kaynağı stadıdır. Kapalı tirbün, maçın en iyi izlendiği yer olması sebebiyle tribünün en değerli yeridir. Buradan maç izlemek isteyen herkes bunun maliyetine katlanacak. burada bir seçim yapmak zorundayız. Büyük hedefler peşinde koşan , bütçesi büyük ve modern bir kulüpmü olacağız ? yoksa , hedeflerle ilgisi olmayan , nostaljik , duygusal bir kulüpmü? Eğer cevap ikinci şıksa ,böyle devam etsin, stadın en değerli yerinden , kulüp en az parayı kazansın, bir maçlık galibiyetlerle 3 yıl yaşayalım , millet şampiyonlar liginde çeyrek final oynarken ,birdiğerinin müzesinde uefa kupası dururken biz 132 desibelle, deplasmanda 8 yediğimiz takımı kendi sahamızda 2-1 yenmekle filan yıllarca övünmeye devam edelim. Yok eğer büyük hedeflerin peşindeysek , oyunu kuralına göre oynayıp , stadın en değerli yerinden en fazla parayı kazanmamız gerekir. Avrupanın en büyük kulüplerine baktığımızda en ateşli seyircilerin çoğunlukla kale arkası tribününde olduğunu görürüz. ( örnek : Juventus, Bayern Münih , İnter, Milan ... ) Ama onların taraftarları " biz çok bağırıyoruz , deplasmana da gidiyoruz , stadın en iyi yeri bize ucuza veya bedava tahsis edilecek , bu bizim hakkımız , yapmazsanız alayına gideriz " türünden sözler söylemiyor olsa gerek !!! |
"çArşı her yerde" o zaMan Sorun yok...!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hayret Birsey!!! Arkadaslar benim anlayamadigim birsey var yönetim iyi veya kötü ama yapmak istedikleri stad mükemmel bir sey ve niye ve neden kimin nerede oturacak olmasi veya stadin yikilmamasi konusulur anlasilmaz bir sey bakin stad tarihi bir stad evet ama yenilik olmadanda hic bir yere gelinemiyor yoksa hangi arkadasimiz son odel cep kullanmiyor veya kac kisinin evinde televizyon yok demek istedigim yeni stada destek verelimki oldugumuz yerde pineklemiyelim hic kimse icin yarari yok carsida bence nerede oturursa otursun Besiktasimizi costurur. Selamlar Murat |
Alıntı:
ama buna benzer yazıları hep yazıyoruz ama stadın yapımıyla birlikte bu düşüncemize de karşı çıkılıyor, aslında anlatmak istediğimiz çok basit, boşverin çarşı denilen oluşumun yaptıkları eylemleri, koordineli küfürleri, kısacası alıştığımızı stad rezillikleriyle beşiktaş ismine verdiği zararları, bunları hadi geçtik diyelim, yeni yapılacak ve yönetim kurulunun açıkladığı stad geliri beklentilerini doğru çıkarması için çarşı grubunun şu anki bulunduğu yerden maç izleyebilmesi için mensupları epeyce yüklü meblaları ödemeleri gerekmektedir, tahminimizce bu grubu oluşturan kişilerin bu miktarı ayırabilecek gelire sahip değillerdir, ee bu durumda çarşının yerinin değişmemesi gerektiğini savunanların bu konuyla ilgili fikirleri nelerdir acaba? ne gibi bir planları var? onların yerine oraya çekilebilecek ve o parayı verebilecek taraftarların kulübe verebileceği katkıyı çarşı grubu kaç desibellik bir rekorla verebilir? bunlara da mantıklı 1-2 cevap alabilirsek bizi yine aydınlatmış olursunuz... |
Bende kesinlikle çarşının Beşiktaşın önüne geçirilmesine karşıyım... Ancak şuda bi gerçek ki bu grup bu takıma hava katıyor... Onları kale arkasına alalımda bakalım onların yerine orada kim takımı onlar gibi destekleyecek. En güzel konumda olduğu çin çekirdek çıtlatıp maç izlemeye gelecekler olursa nasıl olacak... |
ne çok çarşı düşmanı varmış alla alla. |
carsinin yeri ayni kalmali bence.takimi motive eden ve bircok maci kazandiran bir taraftar grubudur.kimse kiskanclik yapmasin bu konuda.yoksa sizler fb gibi sessiz sedasiz mac mi izlemek istiyorsunuz.tabi ki kimsenin kimseden ustunlugu yoktur ama biz besiktasliyiz digerlerinden ustunuz.:) |
Bunun tartışılması bile yanlış bence Çarşı grubunun Diğer Beşiktaş taraftarlarından fazlası olmadığını düşündüğümden kale arası veya neresi olursa olsun karşı gelmemesini beklerim bakarsanız Avrupada bir çok kulübün en ateşli taraftarları kale arasındadır, neden yoksa Çarşı kale arasını kendine yakıştıramıyormu ve ayrıca daha çok gelir getirece kapalı tribünün çarşıya bedavaya verilmesinede çok karşıyım |
Alıntı:
Burada Feneri örnek vermek istemem . Ama , Adamların bir yıllık tribün geliri 40 milyon dolar. Arkadaşlar 40 milyon dolardan bahsediyoruz. Roberto Carloslar Shevcenkolar buna geliyor, desibel rekorlarına değil. Ben Ankarada yaşıyorum , fırsatım olduğu sürece yılda 1-2 kez İnönü'de maç izleyebiliyorum. Ama televizyondan görüdğümüz kadarıyla ( yakın çekimlerden ) İnönüde kapalı tribünün yaş ortalaması 15 -25 arası... Kapalı tribünün kombine biletlerinin yıllık 1 - 1,5 milyardan aşağı olmayacağını düşünüyorum ( yanlışsa bilenler söylesin lütfen ) . Şimdi , 17-18 yaşında bir çocuğun ( büyük ihtimalle öğrencidir ) , bu parayı nasıl verebileceğine benim aklım ermiyor. Demekki ortada bir bedavacılık var. Ve buda koskoca Beşiktaşın tribün gelirlerinin çok komik rakamlarda kalmasına sebep oluyor. Daha öncede dediğim gibi , eğer büyük hedefler istiyorsak , bu kısır döngüyü yıkmamız lazım. Hemde bir an önce |
Alıntı:
Birde şu beleş bilet mevzusuna gelelim Çarşıyı savunan arkadaşlar yok öyle bişey diyolar.. Onlara bi sorum olcak basketbol maçlarına biletler 10 lira diye pahalı diyip gitmeyen Çarşı nasıl oluyorda Kapalı bileti ve kombinesi alabiliyor. Buna mantıklı bir cevap vardır umarım.. |
çarşı grubuna mekan farketmez bizler mekansız kralız bize her yol paristir alayına gider... |
Alıntı:
|
Çarşı nerede olursa olsun orası şeref tribünüdür! |
Valla ne sevdaymış, burayı okuyanlar Çarşıda Beşiktaş değil de Kapalı sevdası var sanıcaklar. Helal olsun. Çarşı marşı ama Beşiktaşlının Beşiktaşlıyı ezmeye yemeye bitimeye çalıştığı başka bir konu daha yok. bitmişiz biz, bir özelliğimiz kalmamış. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:37 . |