![]() |
bende kalmasındn yanayımm walla sakatlansada o gercekten iyii bi oyuncu bu sene sanssızlıklar yüzündn pek fazla forma sansı bulamadı ama seneye daha ii olcaanı umuorum |
kesinlikle kalmalı defansta uzun boylu tek adam Zan olcak gibi ... Toraman , Tuna , Sivok , Zapotoncy buadamlarla anlasılırsa 1,85 üzeri adam olmayacak defansta ... |
kalsın kalsın ne kadar sakatlansada onu seviyoruz ve iyi bir oyuncu... |
Yönetim Zan'la anlaşamaz o da başka takıma gider ve takır takır oynar sakatlanmadan. Ama bizde kalırsa ikide bir sakatlanır durur. Bu bizim şansımız mıdır nedir! |
Faydalı sakatlık yaramıyor. |
sakatlığı olmasa çok iyi bi oyuncu en azndan türkiyede bulunduğu mevkinin en iyisi olarak düşünüyorum kalmalı |
Allah boy vermiş gerisini.......Kesinlikle gönderilmeli.Hava hakimiyeti bile yok o kadar boyunun olmasına rağmen.Baki bile bundan daha çok top çıkarmıştır kafayla tüm sezon boyunca.Zaten cam adam habire sakatlanıyo.Gitsin F.C kölne mi gidiyo strum graza mı yeter ki gitsin başka bi şey istemiyorum.Kazmalara bu takımda yer yok. |
"Sivok ve Zapotocny ile anlaştık" Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Çek futbolcular Tomas Zapotocny ve Tomas Sivok konusunda kulüpleriyle anlaşırken, futbolcularla anlaşma sağlamak için görüşmelerini sürdürüyor. Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İtalya'nın Udinese takımında forma giyen Zapotocny'nin yanı sıra bonservisi bu kulübün elinde bulunan Sivok konusunda İtalyan kulübü ile anlaşmayı sağladıklarını belirterek, ''Futbolcularla da anlaşmaya çalışıyoruz. Ufak tefek pürüzler kaldı. Bunları gidermeye çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta bu oyuncuların transferleri netlik kazanır'' dedi. Engin, sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen Mehmet Yozgatlı'nın yanı sıra Baki Mercimek ile de yollarını ayırma kararı aldıklarını söyledi. |
Boş mukaveleye imza atsın. |
Türkiye`de Saat: 11:04 . |