![]() |
toroman :4-3 lük mac unutulmaz İbrahim Toraman, "Pancu'nun kaleye geçtiği derbide ezeli rakibimizi mağlup ettiğimiz maçı hayatım boyunca unutamam" dedi. Siyah-beyazlı ekibin tecrübeli oyuncusu İbrahim Toraman, unutamadığı maçların başında F.Bahçe'yi 4-3 yendikleri karşılaşmanın geldiğini söyledi. Toraman, "Kadıköy'de Cordoba atıldı, kaleye Pancu geçti. Bunca sıkıntıya rağmen ezeli rakibimizi kendi evinde mağlup etmeyi başardık, o maçı asla unutmayacağım" dedi. Barcelona'dan kaptan Puyol ile Cannavaro'yu http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dçok beğendiğini ifade eden Toraman, "Savunmada oynamak dünyanın en riskli olayı" diye konuştu |
kim unutur ki . o ruh şu an yok maalesef |
ibo o maçı hiç kimse unutmaz zaten. |
aklıma gelince tüylerim ürperiyor nası unutalım :) |
Bi kez şampiyon olun da onuda unutmayalım bea Toraman...Sıkıldık artık bunlardan...Chelsea,Barcelona,Liverpool,4-3'lük maç bide 100. yıldaki şampiyonluk...Bu mudur yani son 10 yıldaki yaşadıklarımız... |
unutabilecek olan war mı ki? |
kim unutur ibo :) |
100 yıllar boyu unutulmayacak bir maç |
unutulması mumkun degıl |
bu tür şeyler hep fenerin başına geliyor ve ben bunu çok seviyorum:D... penaltıyı kurtaramadım diye dövünen kadıköy panteri pancu.. 3-3 ten maçı 4-3 e getiren(dikkat kalecisizken) Korav Avcı.. ter döken koşan çabalayan bütün oyuncular... |
Türkiye`de Saat: 05:46 . |