![]() |
''Beşiktaş'ta vazgeçilemeyecek bir oyuncu maalesef yok'' Aynen başlıkta ki gibi Beşiktaş'ta vazgeçilemeyecek bir oyuncu maalesef yok... bir zamanların Amokachi'si veya defansın göbeğinde Ronaldo, Zago bunların ayarında bir topçu bulamayacağınız gibi Münch gibi bir sol kanat, Les Ferdinand ve İlhan Mansız gibi bir forvet oyuncusunuda şuan ki Beşiktaş futbol takımında bulamazsınız. O halde Beşiktaş Futbol takımında vazgeçileyemecek bir topçu yok... Gökhan Zan mı ligin yarısında yok... Delgado mu Denizli, Kasımpaşa, Ankaragücü veya yabancı Zurih maçının kahramanı... Ya Cisse bir bakıyorsunuz tamam tam bizim aradığımız topçu diyorsunuz bir hafta sonra rakibe zor basıyor... Serdar Özkan dedik yeni bir Messi dendii Rİbery'e benzetildi, bal yapmayan arı gibi...Şaşkın gibi... Peki Bobo Beşiktaş tarihinin yetiştirdiği en iyi yabancı golcüsü bir hafta çok kuvvetli, rakibinş geçiyor, şut atıyor, ertesi hafta sahada göremiyorsunuz... Tello bu sene Beşiktaş'ın en yararlı transferi ama rakipten bir seferde top çalsın, gol atıyor, asist yapıyor, koşuyor gözüküyor ama rakipten maç boyunca bir sefer top çalıyor... 2-3 tane vazgeçilmez oyuncu olması lazım. bir defans bir orta saha bir tane forvet. Hadi Holosko vazgeçilmez diyelim iki tane sağlam oyuncu lazım. Tümüyle anlatmak istediğim Beşiktaş'ta vazgeçilemeyecek oyuncu yok Tello'da dahil. Bu demek oluyor ki vazgeçileyemeyecek topçular gerekli. Kimileri bana; sen Beşiktaş maçlarını televizyondan seyrediyorsun gibi yalan yanlış önyargılarda bulunmasın. İnönü'de oynanan tüm maçları stadtan izledim. |
saydığınız bütün o unutulmaz isimlerden Beşiktaş vazgeçti zaten:) |
Alıntı:
ama yanlış yaptı... |
Alıntı:
amakochi kendini bitirdi les ferdinand kiralıktı... diğerlerlerinden Beşiktaş vazgeçti diyemeyiz bazıları yönetim, bazıları teknik direktör, bazılarıda kendi hatası yüzünden vazgeçildi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
yani... |
ama o sayılan topculardan o zamankı yonetım wazgectı taraftarlar degıl... suan nerde olursa olsunlar onlar BEŞİKTAŞ lıdır suan gıdeceklerde dahıl yonetım gonderır bız unutmayız... dogrumu yaptılar degıl tabı ama bı daha olmaması dılegıyle... |
Alıntı:
kim taraftar vazgeçti dedi ki? |
bende sen wazgwectın veya o wazgectı demedımkı yonetıme dedım ben her zaman yaptıkları bır daha olmaması dılegıyle... |
biz formadan vazgecmeyiz oyuncudan değil. |
Alıntı:
herkesin sevgi anlayışı farklı. kimiside Pascal Nouma'dan vazgeçmem diyor... |
yahu biz sebadan vazgeçtik zamanında sayılanlardan geçsek ne olcak baki olan bjk isimler gelip geçici... |
Tello dan kim vazgeçer yaaa |
Alıntı:
5 milyon euoru versinler yanında mehmet sedefi'de veriyim. |
biz formalara aşığız |
ya nası yok..holosko diyorum başka bişi demiorum |
ibrahim toraman diyorum o adamdakı hırs kımsede yok beaa |
Biraz geriye bakalim kimler gitti Ali Gültiken, Feyyaz, Gökhan K., Recep nasil gönderildiler bunu hak etmislermidi? sonraki zamanlarda Ilhan Mansiz, Pascal Nouma ve son olarak Sergen Yalcin sen on sene icinde yüz tane deger yetistiremezsinki elinde olanlari böyle car cur edersen. Eyer Hakan Sükür bizde olsaydi onu on kere sürgüne yollamistik bu güne kadar bundan eminim. Ahh birde sen gitsen YD o günü dogum günüm gibi kutlayacagim |
Ne yazıkki Beşiktaşımıza emeği geeçenlere vefa borcumuzu ödeyemedik yönetimlerin sayesinde... P.Nouma ve İ.Mansız a kral bir jubile yapılmalıydı en azından.. Daha ismini saymadığım bir çok oyuncumuza ne yazık ki gerekilen saygı ve vefa borcunu ödeyemedik... |
Alıntı:
yeri geldiğinde elbette vazgeçeceksin ama zamansız göndermeyeceksin... örnek İlhan Mansız.. |
Türkiye`de Saat: 17:31 . |