![]() |
Tjikuzu gündeme geldi Tjikuzu gündeme geldi http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...tjizuku280.jpg B.Belediyespor´un önliberosu Tjikuzu için Beşiktaş´ın harekete geçtiği bildirildi. 17.5.2008 Devre arasında da transfer listesinde yer alan Büyükşehir Belediyespor’un önliberosu Tjikuzu için Beşiktaş’ın harekete geçtiği bildirildi. Cisse’nin yüksek maliyeti nedeniyle Kartal’ın farklı isimlere yöneldiği öne sürülüp, Yıldırım Demirören’in, Belediyespor’un Başkanı Gümüşdağ ile bu konuda bir görüşme yaptığı dile getirildi. Namibya doğumlu olan 27 yaşındaki yıldız oyuncu, Belediye’nin bu sezonki başarısında önemli rol oynamıştı. |
bence bu adamı almakla akıllı bi iş yapmış olurlar |
Bu adam hiç bir işe yaramaz. İyi mücadele ediyor sadece. Kapanan, müdafa yapan takımlarda iyi iş yapar. Beşiktaş ta ise hiç bir işe yaramaz.... |
bebbe yi takibe alicaklarina tjikuzu olabilir adam top cambazi resmen gelsin iş yapar bizde |
Türk statüsünde olsa isterdim aslında, gerekirdi böyle bir adam.Ama yabancıysa biraz daha düşünmek lazım, Sivok transferi gündemdeyken kim ister bu adamı...Bu adamı alacağımıza Kayserideki Saidou'yu alalım, hem o türk statüsünde oynuyor.Süper bir yedek olur bence, gerektiğinde de çıkıp oynayabilir... |
allah korusun ya ne işimiz var bbeyle jikuzuyla falan adam gibi transferler yapın be zapo ve sivoktan 7 möilyon euroay almak yerine 7 milyon euroya rozenhalı getirseydiniz be kabiliyetsizler yeter artık üzmeyin bu taraftarı adam gibi birilerini getirin y.d s.e e.s yoksa bu sezon sonunuz olacak |
tamamiyle şans tutarsa artık |
tijikuzu, bebbe, tuna... Bu sene transferde bayaa büyük düşünüyoz http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
Alıntı:
bunları alıyo sonrada ben bunları istemedim yonetim aldı der yine birileri :D madem ki futbolcu aldrcaksın adam gibi futbolcu aldırt yakıma :D |
bu adam devre arasında yabancı kontenjanıda bosken Cisse nin yedeği olarak alınacaktı Sivok transferi gercekleşmek üzereyken Tjıkuzu düşünülmez muhtemelen |
Türkiye`de Saat: 12:55 . |