kartalim_ | 18-05-2008 09:30 | Alıntı: msaldiray´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 677978)
Yorumları okudumda ne olursa olsun tamam kötü yönetiyor ama hitap şeklinize bi bakın ya ayıptır kardeşim bahsettiğiniz kişi Beşiktaşımızın başkanı.. Varmı karşına dikilip Beşiktaşın sahipsiz olmadığını gösterecek aday olcak biri yok.. Herkes korkuyor ... İşleri güçleri sadece konuşmak karşısına kimse aday olarak çıkmıyor. Sakın bana borçlar yüzünden demeyin.. Gs ninde borcu var hemde bizden kat kat fazla Ts ninde borcu var ama kimse takımı sahipsiz bırakmıyor herkes taşın altına elini sokuyor.. Siz diyorsunuz ki Demirören gitsin.. Gitsinde hani varmı delikanlı yerine geçicek.. Yok sadece muhalefet olsun diye konuşan sözde Beşiktaşlı icraatta sıfır Beşiktaşlı işadamlarımız var.. Ama dediğim gibi sadece konuşup üzerimizden prim yapıyolar başka işe yaramazlar..
Onun için başkanımızı istemesek bile saygılı olmalıyız.. Bazen başkanımız için yapılan yorumları görünce kendimi başka taraftarların forumunda sanıyorum.. Biraz dikkat beyler... | Maalesef muhalefet yok, bunu bizde söylüyoruz zaten...Adam gibi muhalefetliği beceremeyen adamlar, Demirören yönetminin eksiklerini, yanlışlarını görüp adam gibi eleştirmeyenler, bu koltuğa oturdukalrında nasıl başkanlık yapacaklar merak ediyorum!..Muhalefetliği beceremeyen, başkanlığı nasıl becerecek acaba???Demirörenin en büyük şansıda bu zaten, kendisini yıkabilcek,devirebilecek bir muhalefetin olmaması!..Dua ediyordur adam bunun için... |