![]() |
Yıldızı parlıyor... Brezilya milli takım teknik direktörü Carlos Dunga, 2008 Pekin Olimpiyatları’nda mücadele edecek takımını açıkladı. Dunga, Beşiktaş’ın Brezilyalı forveti Bobo’yu da kadroya davet etti. Brezilya’nın olimpiyatlarda mücadele edecek kadrosu şöyle; Kaleciler: Diego Alves, Renan, Cassio e Filipe Defans: Rafinha, Ratinho, Nei, Carlinhos, Fabio Santos, Filipe Ilsinho, Digao, Henrique, Edcarlos, Alcides, Alex Silva, Breno, David, Gladstone, Leandro Almeida, Leonardo Geraldo, e Leo. Orta saha: Arouca, Thiago Neves, Toro, Renato Augusto, Kaka, Diego, Anderson, Lucas, Hernanes, Carlos Eduardo, Denílson, Ramires, Charles, Wagner, Fernandinho, Maycon e Pedro Ken. Forvet: Alexandre Pato, Rafael Sobis, Tulio Melo, Bobo, Jo, Eder, Eder Luís, Ederson, Keirrison e Pedro Oldoni. |
boboyuda kaçırcaz artık neyse ya şimdi ağzımdan yönetim için kötü şeyler cıkacak sonra modlarla sorun yaşıcam hey allahım ya delircem halacıkıp bizde satılmayacak oyuncu yok diyorlarbaşkalarıda 120-2000 milyon euro verene bile oyuncu satmıyorlar aradaki fark bu işte yeter ya valal yeter ya |
Kaynak neresi acaba? |
Thiago Silva yı almamıs ilginç Hernanes e dikkat etmenizi öneririm |
bobo cok para eder ama bu kadar transferde ismi gectikce bize artık cokda faydası dokunmaz |
Bobo gercekden kadroya girdiyse daha cok paraya satilir,ben aslinda satmakdan yana degilim ama artik Bobo´yu tutamayiz!! |
Bobo satilsin !!! Eger bu kadar teklifin geldigi dogruysa Bobo iyi paraya satilsin cünkü bu saatten sonra Bobo Besiktasta iyi futbol oynamaz ve Besiktas bir daha Bobo yu birakin 10 Milyona 2 Milyona ancak satabilir. Yerinede bence Klasnic alinabilir!!! |
Brezilya milli takımına girmek gerçekten çok önemli olimpik takımda olsa... Ama bakalım kadroya alındıda ne kadar süre alacak... |
Bobo'nun YILDIZI PARLIYOR!.. Brezilya milli takım teknik direktörü Carlos Dunga, 2008 Pekin Olimpiyatları’nda mücadele edecek takımını açıkladı. Dunga, Beşiktaş’ın Brezilyalı forveti Bobo’yu da kadroya davet etti. Brezilya’nın olimpiyatlarda mücadele edecek kadrosu şöyle; Kaleciler: Diego Alves, Renan, Cassio e Filipe Defans: Rafinha, Ratinho, Nei, Carlinhos, Fabio Santos, Filipe Ilsinho, Digao, Henrique, Edcarlos, Alcides, Alex Silva, Breno, David, Gladstone, Leandro Almeida, Leonardo Geraldo, e Leo. Orta saha: Arouca, Thiago Neves, Toro, Renato Augusto, Kaka, Diego, Anderson, Lucas, Hernanes, Carlos Eduardo, Denílson, Ramires, Charles, Wagner, Fernandinho, Maycon e Pedro Ken. Forvet: Alexandre Pato, Rafael Sobis, Tulio Melo, Bobo, Jo, Eder, Eder Luís, Ederson, Keirrison e Pedro Oldoni. |
satilsin tabi zaten brazilya milli takimina secilince degisti bobo simdi iyi paraya satilabilir... |
Pato, Jo, Eder, Ederson gibi isimler varken forma şansı bulması çok zor.Ama kadroya çağrılması bile önemli tabii... |
gitsin ya değrlenir bu şekilde D:D |
satilsin satilsin herkez satilsin diyor adama hayret ediyorum ya simdi satacaz bunu 10 milyona alan gecirecek baskasina 40 milyona sonra yonetime sovmeye mazeret cikacak herkeze birakin kardesim ya adam akilli bi adam yakaladik onuda bedavaya vermeyelim kapisi 20 milyondan acilmali islerine geliyorsa brezilyadan biz kimi almaya kalksak baska takimdan en az soylenecek rakam budur bizde bunun altina dusmemeliyiz yada illede satacaksak bu civarlarda satmaliyiz 17 ile 20 arasinda bedavacilar yapismis yine marsilya falan 8 vercekler 25 e satcaklar serefsizler |
satmasinlar boboyu holosko ile buyuk isler basaracaklar nobre ve batuhanda iyi yedekler simdilik ayirca biri milanli patodan bahsetmis bobo ondan 5 kat iyi izledim ben o patoyu birseye benzemiyor |
bu adamı satarlar bu gidişle ama ucuza gidecek diye korkuyorum...bi kerede zarar etmeyip para kazanalım yaa 10 tane oyuncu alıyoruz zarar...eğer bi oyuncu satacaklarsada onların zararlarını en aza indirecek bi maliyetle satsınlar.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bana kalırsa satılamsı tam zamanı...futbolu bizde bırakmaz nede olsa...talipleride var bundan sonra başarılı olmaz bence |
15 milyona bobo yu sat 5 milyona saviolayı al yönetim acıcık uyanık ol ya püfff :( hiç basmıyo kafaları |
Helal olsun |
Türkiye`de Saat: 15:19 . |