![]() |
Baki: 'Hayırlısı' Baki: 'Hayırlısı' http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...baki3103bb.jpg Siyah-Beyazlı kulüple sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Baki Mercimek kırgın... 19.5.2008 Siyah-Beyazlı kulüple sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Baki Mercimek kırgın... Kimseyle yüzyüze görüşemediğini ifade eden genç savunma oyuncusu, “Eğer bu durum bana devre arasında iletilseydi, kendime kulüp bulabilirdim. Acısıyla tatlısıyla Beşiktaş’ta forma giydim. Yaşanmışlıklarımız var. En azından beni düşünmediklerini telefonla değil, yüzüme söylemelerini tercih ederdim. Herşeyin hayırlısı... Gençlerbirliği’nden transfer edilen arkadaşım Tuna’yla birlikte forma giydik. İyi bir oyuncudur. Umarım Beşiktaş’a çok faydalı olur” diye konuştu. Murat AKBAŞ |
gitmesi kotu oldu gokhan zandan daha iyiydi en azından |
bencede hayırlısı baki..yaptığın en hayırlı işti gitmek |
Alıntı:
|
bunu telefonda söylemişlerse çok ayıp etmişler... |
Yarabbi sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
OLEYYYYYYY be bu salak da gitti kaldı 1 salak hadi BJK adam olcanız şu slk kaptanınızıda gönderin tmmdır bu iş :D |
Bunlar ne oyuncu almayı bilir ne de oyuncu göndermeyi!..Bir şeyide üslubuylan yapın bea!.. |
Alıntı:
Yolun acik olsun BAKI!!! |
Alıntı:
|
Toraman la beraber elimizdeki en iyi kesiciydi. M:yozgatlı İ.üzülmez Gökhan Zan ve son olarak Tuna gibi adamlar bu takımda forma giyiyorsa Baki ye ayıp oldu ne zaman görev verilse yerine getirildi.Ruhsuzların arasında kayboldun be Baki...:( Yaptığın herşey için sağol...Bu taraftar o formayı yüreği için giyeni unutmaz para için giyeni değil... |
tesekkürler baki futbol hayatinda sana basarilar dilerim , degerini anlamadilar aldigin paranin hakkini verdin ve formani severek oynadigindan eminim durusunla besiktasli durusunu gösterdin helal olsun sana ve SAGOL yolun acik olsun |
Yolun açık olsun Baki... Gönderilme yöntemin böyle olmamalıydı.. Ama asalak yönetim bu şaşırmamak lazım. |
Türkiye`de Saat: 04:43 . |