![]() |
Beşiktaş'a stat müjdesi Beşiktaş Kulübü'nün İnönü Stadı'nı yıkarak yapmayı planladığı yeni stat ve spor kompleksi projesi Beşiktaş Belediyesi tarafından onaylandı. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal projenin kendilerine geldiğini ve belediye meclisi tarafından onaylanarak Anıtlar Yüksek Kurulu'na gönderildiğini söyledi. 19.05.2008 http://www.besiktasforum.net/i/b.gif Kaynak : DHA |
anitlar kurulundan gecmedi sürece neye yarar |
hadi inşallah bee şu stadı yapsınlarda cümle alem stat görsün. |
benim bildiim esas anıtlar lurulundan gecmesi zor ondanda izin alındıktan sewinmek daha mantıklı... |
ya bı işte filime dondu he biri onaylıyo biri onaylamıyor bu işin olacagına inanmıyorum ben olursada stadın tamamını yıktırmaz bunlar ya |
olcak bu iş...öyle ya da böyle olacak... |
bencede olcak gibi görünüyor baya baskı war anıtlar kuruluna bu sefer olucak galba... |
Hadi hayırlısı olsun. Kulübümüzün İnönü Stadı'nı yıkarak yapmayı planladığı yeni stat ve spor kompleksi projesi Beşiktaş Belediyesi tarafından onaylandı. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal projenin kendilerine geldiğini ve belediye meclisi tarafından onaylanarak Anıtlar Yüksek Kurulu'na gönderildiğini söyledi. Kaynak: DHA |
büyük ihtimal stadımız yıkılacak ama benim yadndığım bi olay var staddaki son resmi golü holosko atı diye seviniyodum ama bank asya 1. ligi playofflarında eskişehirden çoşkun attı son golü keşke şu playofflar stadımızda oynanmasaydı |
kafaya koydular olacak ama her geçen gün aleyhimize işliyor...illede yapacaklarsa ellerini çabuk tutsunlar |
Türkiye`de Saat: 00:22 . |