![]() |
çArşı ürünleri kartal yuvasında çArşı ürünlerine son nokta ! Çevreden aldığım ve forzadan bildiklerim kadarıyla çArşı ypım hakkı kartal yuvasına verilcek ve orjinal ürünler çıkarılacak artık kimse sormasın ürünleri nerde bulurum diye ! alıntıdır |
alamadıktan sonra:( |
bak bu guzel işte paylaşım için saol |
güzel haber saol. |
mantıklı bir hareket inönüde maç seyretmeye gelenler bilir hemen hemen herkeste çarşı montu swetshirt atkısı war inanılmaz bir şekilde satışları arttıracak bşir hareket ama benim daha önce duydugum çarşı nın yazılışındaki a anarşi amblemi olduğu için yönetim bu şekilde bastırtamıyordu resmi bir satış oldugu için yani buda demek olyoki çarşı yazıları sade olacak eger tabi bu konu çözümlenmediyse... |
çok iyi bir düşünce ama insanların üstünde çarşı yazan bişeyi giymeden önce bir kere düşünmesi lazım herönüne gelen çarşı yazısını taşıyamaz. |
Alıntı:
|
sonuçta iyi bir karar lisanslı ürünlerin satılması takımımızın yararına . |
Alıntı:
+1903 |
Teşekkürler bilmiyenlere duyurulur ;) |
Hadi bakalim Carsi ya karsi olanlar simdi ne dicekler.Hangi takimin taraftarinin Kulübüne böyle bir yarari olabilir ki baska:) |
Alıntı:
|
arkadaş yarın kartal yuvasına gidicekti inş.ç çarşı poları bulurum diyordu, ee inş. bulur artık gelmiştir heralde |
çok güzel bi düşünce.. bilgi için teşekkürler |
şükür allahım sonunda sokakta üstünde çarşı yazılı tişört gördüğüm her çocuğa gidipte nerden aldın demicem:Dfiyatlarda önmeli tabi buarada.... |
Alıntı:
akıl war mantık war snn taraftarn dünyada bir numara hemn hemen her maç stadındaki 25 30 bin kişiden rahat 20 bin inde çarşı ürünü war ve sen ısrarla bu ürünleri kartal yuvalarında basmiycam diyosn..o zmn taraftarda kendi basar bu ürünleri....klübün aptallıgınıda çarşıya yormayın bari. |
dogru bir kararmi yanlis bir kararmi tartisilir klube para kazandiracagi kesin ama besiktas futbol klubu bir taraftar grubunun tsortunu falan basacak bilemiyorum biraz garip degilmi sizcede yaw |
Arkadaslar bu konuda da çarsı tartısması yapmıcaksınız heralde ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
cok güzel bir olay olur gecen carşı grubundan arkadaslar bir komite olarak kartal yuvası yetkilleri ile toplantı yapıldı baya bir önce daha bu yeni sezon ürünleri cıkmadan ama arkadasların dediklerine göre yine fikirleri dikkate alınmamıs ve yeni sezon ürünleri gördügünüz gibi yine kötü olmuştu .. daha böyle kesin birsey yok çarşının ürünleri basılcak diye ama basılsa güzel olur tabiki çarşı üzerinden para kazanan bazı itler temizlenir ! .. ve cok iyi de satılır |
isabet olmuş ya en azından lazım olduğunda rahat rahat buluruz çok sevindim:D:D |
Alıntı:
Bencede.katılıorm |
Türkiye`de Saat: 10:48 . |