![]() |
Tandoğan kaldı Tandoğan kaldı GEÇTİĞİMİZ yıl devre arasında gönderilmesi gündeme gelen, bu sezon da sözleşmesi sona eren Ali Tandoğan ile yeniden anlaşma sağlandı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın hakkında olumlu rapor verdiği Ali Tandoğan ile dün yapılan görüşme sonrası sözleşmesi iki sene uzatıldı. Ali'nin, geçen sezon olduğu gibi maç başına anlaşmasının devam edeceği ifade edildi. |
bu adam seneye kaptanda olur.Artık kimin yeğeniyse... |
ertugrul başladı yine bu adamla işimiz cok zor bu sene de başarı cıkmaz bundan eminim gorursunuzz |
tandoğanı tutup zanı satarsanız kafanıza s..... daha da bişi demiyorum |
Alıntı:
küfür yok kardeş aman :) :) bence tandoğan ın kalmasında fayda var. zevkler renkler tartışılmaz. |
Tandoğan bu potansiyelle iyi bir yedek olabilir, ama amatör ruhlu bir futbolcu. Gönderilmesinden yanaydım ama malesef... |
turşusunu kuralım |
tandoğana marsilya ve monaco talip değilmiydi yaaa? :biggrin::biggrin: |
bence tandoganın kalması iyi b,de bu adamı begenmeyenler neye gore begenmedigini bi acıklasa adam sag bek diil butun sezon sag bekte oynadı elinden geldiginin en iyisini vermek icin ugrasıo ama defansı yapmaya calıssa hucumda aksıo hucumu yapmaya calıssa defansta aksıo bazen cogu futbolcunun bosalttıgı alanda ters kademeye bile girdigi oldu bu adamın asıl yeri sag acık sag acıkta oynasa hucumunu rahatlıkla gosterir savunmadada arkasında bi sag bek oldugunu bilip ona gore davranır hatırlayın bu adam denizlide genclerde sag kanatta yaptıgı ortalarla asist kralı olmustu yada ikinci adam ertugrul hocanın sayesinde sag bekte orta yapmayı unuttu |
Alıntı:
|
yedek oyuncularada ihtiyacımız var 2 milyon verip yedek oyuncu lüksümüz yok |
maç başına anlaşmışş olmamızz çokk ii |
Alıntı:
|
üzüldüm... |
hayırlı olsun diyelim fazla bi söze gerek yok zaten kendimizi ne kadarda yırtsak boşa |
bence gitmesi gereken ilk futbolculardan birisiydi ne sagbekte oynayabiliyor ne sagacikta , hele hele besiktasin futbolcusu hic degil cok hircin , kendini yere atar , ahlaksiz futbolcu bence , malesef kalmis vallahi maclarda hic görmek istemedigim futbolcular arasinda ilk sirada insallah hic ilk 18 e girmemez |
Hadi hayırlısı neler yapıcak görücez |
Bence kalmalı... İ.Kaş gitti sayılır G.Zan da öle birtek Toraman var adam akıllı. İ.üzülmez i saymıyorum bile o zaten ölene kadar tapulamış o mevkiyi... |
kalsın ali iyi yedek olur |
yedek durcaksa sorun yok da orta yapmayı bilmeyen çizgi adamını her maç görmek istemiyoruz... |
bayernde istıoo yaa onu:P |
Türkiye`de Saat: 17:13 . |