![]() |
Alıntı:
alma kardesim zorla al diyen yok zaten .. ztn takımın yenmesi icin iyi futbol icin kazanmadıgında yanında olmamak icin alıcaksan hiç alma zaten |
her zamankı yerim tabiki kapalı alt gobek ;) |
yıkılmazsa kapalı üstteyim inşallah ;) |
Yıkıllmazsa yine numaralı ama ordada maç izlemiyoki bee hiç çoşku yokk bn kapalı istiyorumm :S |
bu adamlar gitmedikçe değil kombine bilet lisanslı sakız satsınlar onu bile almam. Yemin ettim... |
e baya ucuz olacağını düşünürsek alır bi çok kişi bence... |
kesinlikle almam bu hoca bu yonetim varken :D |
Bu yorumlardan sonra kimse aşkımız renklere aşkımız formaya yalanını söylemesin artık. Yok bu yönetim varken hiç bişey alınmazmış yok bu futbolcular varken hiç birşey alınmazmış. Nasıl bir Beşiktaşlılıktır bu hani nerde ruhunuz sizin gibilere herşey müstehak valla. Efsana ya sen birde burada moderatörsün sizin Beşiktaş sevginiz aşkınız bumudur. Yazıklar olsun sizin gibi Beşiktaşlıyım diyenlere. |
Yeni sezon Kasımpaşa yada Zeytinburnu gibi düşmanım olan kulüplerin sahasında oynarsak ben o sahalara adım atmam arkadaş. Koca vefa stadı duruyor, kasımpaşa da ne işimiz var yuh. İnönü kalırsa olur yoksa pek düşünmüyorum. Zaten kapasitesi küçük stadların kombine satışıda az olacağından fiyatlar uçuk olur bence. |
ben almıyacağım zaten stad harap olacak kasımpaşada bana ters 2 sene sonra belki.. |
Türkiye`de Saat: 19:38 . |