shawnodese | 06-06-2008 09:08 | Kombine alınmalı. Beşiktaş'ın desteğe ihtiyacı olduğu bir zamanda kombine almamak (Maddi imkanlar el veriyorsa) yanlış bir davranış.
Yönetimi her konuda eleştiren (Bende eleştiriyorum), kulüp niye borçlanıyor diyenlerin kombineyi her şartta alması gerek.
Kombine Beşiktaş için alınır. Eğer o olacaksa yada bu olursa kombine alacağım demek, Beşiktaşlığı şarta bağlamak anlamına gelir.
Bir de Beşiktaş taraftarının kazıklandığını, kombinelerin pahalı olduğunu düşünenler var. Kombine fiyatları bence yetersizdir. Beşiktaş'ın maddi desteğe ihtiyaç var. bu konuda da herkesin biraz olsun elini taşın altına koyması gerekir. Dün bazı arkadaşlar kombine alma aldırma diyecek kadar ileri gittiler. Bunu yapanların, bu tarz kampanya açanların yaptıkları Beşiktaş Kulübü'ne ihanettir. ne zaman ki bu zihniyet temizlenir, Beşiktaş bedavacı tayfasından kurtulur o zaman Beşiktaş kendine gelir ve ileri gider.
Herkesin maddi imkanı olmaya bilir, bunun içinde bir fon oluşturulur herkes belli bir miktar para koyar yada taraftar grupları yaptıkları organizasyonlardan kazandıkları paralardan bu fonlara da aktarır , o fonla kombineler alınır ve ekonomik gücü yetmeyenlerin de maça gitmesi sağlanır. Bunu organize etmesi gerekenlerde derneklerdir, taraftar gruplarıdır ama ne yazık ki bizde bu tarz dernekler ve taraftar grupları pek yok gibi....
Taraftarlık maça gidip bağırmak değildir. Maddi manevi kulübe destek olmak demektir. bu konuda Beşiktaş taraftarını göreve çağırmak gerekir.
Ben İzmirde yaşıyorum. Bir çok Beşiktaş maçına da gidemeyeceğim, ama zamanı gelince de kombinemi alacağım.
Bu benim Beşiktaş'a karşı taraftarlık görevim... |