![]() |
Alıntı:
Biz TÜRK' ÜZ ve Biz BEŞİKTAŞ ' LIYIZ... Haksızlıklar karsısında tepkisiz kalamayız Alayına BEŞİKTAŞ ... |
haysiyetsizlikten başka birşey değil gün olur devran döner beklerizzzz........... |
ne zevk alıyorlarsa...ödesinler parasını |
kufur olayına bende karsıyım niyesini sorarsanız 40 saniye kufurden bile saha kapatabiliyorlar.zaten kufur tribunde azaldı ama bitirilmesi sart kendimizi sıkıcagız artık hatta arkadasın dedigi gibi ısrarla kufure tesvik edenleri stada sokmıyacaksın.onun dısında lepido nickli arkadasa katılmıyorum.yok bilet fiyatlarını yukselt,kaliteyi artır,ne yapıcan desibeli tezahuratı alkıs tut falan demeye getiriyor o zaman bende diyorumki ne isin var BESİKTAS macında git operaya, baleye bilet fiyatlarıda yuksek,kalite aradıgın turden zaten sende mutlu ol bizde. |
adamlar kendi satdina besetmeye calisiyor inönüyü yönetim uyuma 60 bin dolar eeseksehir spordan al |
Alıntı:
:) opera fikri süperdi... tebrikler |
AAAAaaaaa arkadaslar bizim operamız gibi var mı ama lütfennnn Küfüre Karsıyız biz BEŞİKTAŞ' lıyız futbol dostluk futbol kardesliktir her seyin üstüne cekelim bir sünger dimi :D:D:D:D BEŞİKTAŞ......................... |
Alıntı:
walla milyonlarca kişi ediyorsa, bizde ederiz... ne adaletli ki bu da olsun.... adamlar herşeyi yapıyor, hakem taraf tutuyor, maçı karşı taraf alıyor.. bu haksızlıklar karşısında sessiz kalınmaz. hangi takım ruhu taşıyan kişi ben küfür etmem der ki? |
Adiler ödesinler hasarı bari bunu ödetin ya |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:02 . |