![]() |
higu ya çok güveniyorum ben... |
Alıntı:
|
valla onu alacagınıza riquelmeyi alın 7-8 milyona bırakabilirmis boca ole okudum bugun delgado cunku 50 macı cıkarabilecek bi oyuncu diil 10 numara hic diil sole bi kadro oldugunu dusunsenize -----------------rustu----------------- s.kutulus----toraman----sivok-----tello- -------------topuz------cisse---------- ----------------riquelme---------------- --------holosko--------------delgado---- -----------------nobre----------------- yedekler: alit, zan, ugur inceman, aydın, bobo/yabancı golcu, serdar özkan, bi yabancı daha |
Bende Higuain'in takıma geri gelmesi gerektiğini düşünenler tarafındayım.Ertuğrul hoca doğru düzgün oynatmadı adamı.Sonra da kiraya yollandı. |
Geri gelmeli ama BOBÔ kesinlikle gitmemeli... |
bobo nun yerini tutmasa da iyi oyuncu ama bir daha gelmek ister mi? gelse de ilk heves kalmış mıdır? |
Hoca bırak bu işleri Allahını seversen.Adamı ne zaman oyuna alsan gol attı hareketlilik getirdi oyuna.1 kere 11 de oynattın maçın yıldızı oldu.Ondan sonra bir defa 11 de oynattın mı da verim alamadık deyip gönderiyorsun bırak bu işleri inanmıyorum zerre kadar sana.Higuan ın çok kaliteli bir oyuncu olduğunu gördük.Seninde hocalığını |
Türkiye`de Saat: 14:57 . |