![]() |
Fahri geri dönüyor Beşiktaş geçtiğimiz sezon Cisse’nin sakatlıkları ve cezası nedeniyle yaşadığı kriz nedeniyle Fahri Tatan ile yollarını ayırmadı Sivok'un transfer görüşmelerinin de sürekli problemli geçmesi nedeniyle ön liberoyu güçlendiremeyen siyah - beyazlı teknik heyetin Fahri Tatan'ı kampa götürmeyi planladıkları öğrenildi. Çaykur Rizespor'da geçen sezon kiralık olarak forma giyen Fahri'nin durumuna kamp sonrası karar verileceği açıklandı. |
fahri geri dönmeli sivok alınsa bile iyi bir yedek olur ön libero sıkıntısını geçen yıl çok yaşadık |
dorukhan1903bjk@hotmail.com ekleyin bunu kardeslerim :d |
fahri faydalı bir oyuncu kalmasında yarar var bizde oynadığı sene milli takıma kadar yükselmişti |
Oynar bu oyuncu bence |
ya elelemde 5 tane onlibero mevkinde oynayan futbolcu var bizde sadece 1 tane bizde de en az 4-5 tane olmalı seneye cisse-fahri-ugur incemen-mehmet topuz-sivok bunlar olmalı |
koray avcı'nın suçu neydi peki?? fahri'den daha kötü bir oyuncu muydu ?? yönetimi zaten anlamıyorum da ertuğrul sağlam da tutarsız kararlar vermeye başladı ... |
yahu hala koraydamiyiz anlamadim ben fahride bizim oyuncumuz korayda bizim oyuncumuzdu ama futbol bu herkez keryerden gider tabiki gonderilis bicimi yanlisdi ama adamlar korayda diretmisler yapacak birsey kalmiyor o zaman holoskodan vazgecmis olacaktik yada yazik olacakti ayrica koray 29 fahri daha 25 yasinda |
Sivok olsun olmasın Fahri dönmeli... İyi bir yedek, alternatif olur. Rizespor'a 3-4 beden büyük geliyordu. |
faahrii dönsün diorum |
Sivok ve Uğur İnceman'ı alabilirsek, dönmesine gerek yok Fahrinin bence...O kadarda iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum, Uğur daha iyi bence... |
Alıntı:
|
İsterse 3 tane yabancı ön libero alsınlar.Fahrinin mutlaka olması gerekiyor bu takımda.Gerektiği maçta ön liberoda fahriyi oynatıp yabancı kontenjanını tasarruflu kullanabiliriz. |
O zaman Koray da dönsün |
Türkiye`de Saat: 13:16 . |