![]() |
Delgado yu bu BEŞİKTAŞ TAKIMINDA VE TÜRKİYEDE İSTEMEYEN BEĞENMEYEN KİM VARSA AÇIK SÖLÜYORUM FUTBOLU BİLMİYORDUR...TARTIŞMAYA GEREK YOK BUNUN DIŞINDA HİKAYE HANGİ SİSTEMLE OYNARSANIZ OYNAYIN DELGADONUZ VE HOLOSKONUZ VARSA ELİNİZDE ONLAR OYNAR HEE BEĞENMİYORSANIZ DELGADONUN 1 MODEL ÜSTÜ KAKADIR ALIP GELEBİLRİSİNİZ SEVABINA.... |
Ya topiği okudum da alperen arkadaşımıza maşallah. herkese tek başına göğüs germiş :) Benim fikrim ise ben gerçekten taraftarımızı anlamıorumm. sezon bitene kadar herkes boboya söwdü, neymiş koşmuomuş, bilmem neymiş. Bütün awrupa maçlarında ve önemli maçlarda gol atan, brezilya milli takımına seçilmeye başlayan we havadan, yerden ve kontradan her türlü gol atan Boboyu göndermeye çalışırız, söweriz. uefa kupası gol kralı olmuş, basel gibi uyduruk takıma nerdeyse uefayı kazandıracak, her tarafından yetenek fışkıran, avrupanın ciddi şekilde ilgilendiği delgadoya mı geldi sıra? Ya biz ii adamlarımızı satarsak nası başarılı olcaz? Seric topiğinde cisseye söwüyo arkadaşlar. Yapmayın arkadaşlar ya. Cİsse sakatlandıktan sonra şampiyonluk gitti. Sonuç olarak biz ii futbolcuyu da beenmioruzz. Galiba bize bakiler, ibrahim üzülmezler layık... |
Alıntı:
Biraz daha ismim avrupa'nın etkisini uyandırsa birazda param olsa Villeralli Cazorla'yı kesin alırım. öyle çok büyük bir oyuncu değil ama Beşiktaş için çok iyi oyuncu. sağ kanat, sol kanat, orta sahanın ortası oynar. genelde sağ kanat oynuyor. BU topçuyu kendi gözlemlerimle keşfettim. |
Delgado'nun patlama filan yapacağı yok rico ondan 2 gömlek iyiydi o gittiyse bu da gitmeli... ayrıca hiç bir maçı da kendi kazandırmadı...(zürih maçları hariç) koca sezon bir zürih maçlarında sahneye çıktı... artık modern futbolda herkes koşuyor ve bu tip oyuncular git gide azalıyor farkındaysanız... ayrıca onun yerinde serdar özkan'da oynayabiliyor.onu bir deneyebiliriz,hem o koşuyor... demek istediğim önümüzdeki sene bir katkısı olmaz bunun bazı arkadaşların dediği gibi uefa'da da oynayamaz... zaten azcık savunma bilen bir takım bizi çok zorluyor.bu tip oyunclar koşmayınca hiç olmaz o iş... yerine koşan dinamik ve çift yönlü bir oyuncu alınmalı... koşmayan oyuncu oynatıcaksak rico kalsaydı o teknik olarak daha iyiydi... fahri'ye gelince bence kalmalı uğur filan hikaye fahri daha iyi dışarıya gözümüzü dikmeden önce elimizdekileri tutalım derim ben... |
delgadoyu gönderelim diyen futbol cahilidir |
Alıntı:
aynı zihniyeti carew içinde söylenmişti ama carew ne halde görüyoruz. gönderilim demedik satalım... sadece ben değil rıdvan dilmen, mehmet özdilek, mustafa denizli gibi yorum ve futbol içersinde yer almış insanlarda savunuyor. sen futbol dahisisin tebrik o zaman.... |
delgado giderse bu takım 2. sınıf takım olur kimse bilet parası verip stada gelmez.fahriye gelince gecen sene kalsaydı bu takım en az şampiyonlar ligine giderdi.Ugur incemandan sadece ii bir yedek olur |
Alıntı:
|
Tartısdıgmız seye bakın ya Delgoda ' yu tartısıyoruz adamın yaptıkları ortada daha ne tartısması Holosko - DELgado - Tello Bu 3 adam seneye kalmalı kesinlikle... |
BU KADARE DEFANS OYUYNCUSU YETER ARTIK BİR TANE KALİTELİ BİR GOLCÜ LAZIM |
Türkiye`de Saat: 02:21 . |