![]() |
ceyrek final oyanarız diyorum... |
Rüştü Hamit - G.Zan - Servet - H.Balta Gökdeniz - Aurelio - Emre - Arda Nihat - Tuncay Defansımız bence en zayıf bölgemiz. Grupta 2. oluruz inş. Fatih Terim Emre Aşık, Kazım Kazım, Metlüt Erdinç gibi adamları milli takıma alıyorsun da Mehmet Topuz, İbrahim Toraman, Fatih Tekke veya Ümit Karan'ı nasıl almıyorsun? Bu yaptığına ayıp derler! |
bu hocayla bişey yapamyız bence |
Daha fazla Beşiktaşımızdan futbolcu olmasını dilerdim..o zaman başarı kaçınılmaz olurdu:D |
Neden olmasın yunanistan yaptıysa biz neden yapamayalım şans biraz bizden taraf olursa nihatta formunda olursa YA ALLAH DERİM |
gruptan cıkmamız zor ama hadi cıktık diyelim. ozaman yolumuz acık. en az yarı finale cıkarız diye dusunuyorum... |
pek başarılı olacağımızı düşünmüyorum:( |
Hazırlık maçlarını baz alırsak şansımız %10 guruptan çıkabilme ihtimalimiz var... |
Averaj takımı oluruz. |
Arkadaslar ben cok eminim 4. olacagiz. Bu Kaleci ve defans ile mac kaznmamiz mümkün degil.Collin Kazma gibi oyuncularin Milli takimda isi ne?? Fatih Terim cok yanlis tercihler yapiyor!! Herkez gercekci olsun,bu takim 3.olursa basari olur 1. veya 2. hayal. |
Türkiye`de Saat: 04:00 . |