![]() |
Cisse'den tekliflere "Hayır" Beşiktaş’ın Fransız futbolcusu Edouard Cisse, Beşiktaş sevgisi uğruna kendisine gelen teklifleri kabul etmediğini söyledi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Sezon bitimiyle birlikte, Rusya'nın Rubin Kazan, Fransa'nın Monaco ve PSG ekiplerinin yanı sıra bir İngiliz kulübünden de teklif alan Cisse, "Beşiktaş'tan aldığım paranın neredeyse iki katını önerdiler. Ama Beşiktaş'tan ayrılmak istemedim" şeklinde konuştu. |
ben cisseye güveniyorum...umarım bu sene daha çok şey katar...kız gibi oynuyor eleştirilerinede hiç katılmadım...yüksek bir adam...hava toplarını alıyor ve yerinde müdahalelerde bulunuyor...bu sene kusursuzmuydu?..tabiki değil...kim adam gibi oynadıki o oynasın...mayasının iyi olduğunu geldiği takımdan hepimiz biliyoruz..beşiktaştada en iyilerdendi...umarım bu sene herşey farklı olur |
Bende Cissenin takımda kalmasını isteyenlerdenim, ama bu haber yalan gibi geldi...Aldığı paranın 2 katını teklif etseler uça uça gidersin, tek sen de değil tabi, herkes...Beşiktaş sevgisi türk oyuncularda kalmadı, sizde mi olacakmış... |
ilk zamanlar çok güzel oynyordu fakat sonra performansı bayağı düştü.eğer makul bir teklif gelirse satılabilir. |
Alıntı:
|
Sana kım verır 1.5 mılyon euro |
Alıntı:
|
onun adı cisse tümer gbi satmıo takımını örnek alınması gereken futbolculardan |
niye gitsinki burda alacak parayı bana sac bas yolduracak.Son ezik macında oynadığı oyunu unutamıyorum ortasahada hiç birsey yapmadı her mücadeleyi kaybetti tutacagı alexi nobre kovaladı kendisi ortalarda yoktu sorumluluktan kaçtı sahi begenen arkadaşlara soruyorum nedir bu cissedeki benim göremediğim özellik? |
cisse iyi futbolcu takımda kalmalı. |
Türkiye`de Saat: 13:41 . |