![]() |
simdi gecen seneki 11 e bakalım ----------rustu alit-toraman-zan/gordon-seric ----serdarö-cisse-tello--- ----------delgado----------- ------holosko-nobre--------- bi de bu seneki 11 e bakalım ----------rustu----------- alit-toraman-zapatocny-seric ----serdarö-sivok-tello---- ------------delgado------- --------holosko-nobre------ bana burda ne fark var soleyin arada oyuncu kalitesinde cok buyuk farklar mı var takım aynı takım duzen aynı duzen cisse nin yerine ne hikmetse sivok oynuo zapo nun zan dan ne kadar buyuk farkı var sericin uzulmezden pek bi farkının olmadıgı panathinakoslular tarafından acık acık solenio seneye bu yonetim, sinan engin ve ertugrul saglam uclusu ile yine husran olur kimse bana ertugrul saglamın sucu yok demesin aldırmıcaksın kardesim o zaman bunları bu futbolcular varsa ben yokum dieceksin eger diemiosan sende suca ortaksın ve adam madam diilsin |
Alıntı:
|
.................rustuu......... s.kur....i.tor....zapo...telllooo .........cisse....sivook...... holosko..delgadoo...aydiinnn ..............nobree......... |
arkadaşlar nobre gitmeli bize fb nin eskisi yaramaz nobre nin golcü olarak hiçbir artısı yok görsünler artk bunu |
Arkadaslar gözden kacırdığınız bişşi var serdar özkan sağ iç aydında da sol iç olmaz.Bide aralarına delgadoyu sokarsan takım cuvallar. Bence 4-5-1 oynanmalı ve zorunlu olarakta su topcular cıkmalı(yabancı zorunluluğu olduğu için)Bence ilk 11; .....................Rüştü.............. Toraman.....Zan.....Zapotocny....Tello ................Sivok.......Serdar K............. Holosko............Delgado...........Serdar Ö ........................Bobo...................... .. |
Kale: Rüştü Defans: Kurtuluş-Toraman-Sivok-Zapotocny Orta alan: Serdar Özkan-Cisse-Delgado-Tello İleri ikili: Holosko Bobo |
buyuk takımlar uc on lideroyla oynuyor biz ise tek on lıberoyla |
Türkiye`de Saat: 07:38 . |