![]() |
Maradona'yı Aldık! Beşiktaş'ın Panathinaikos'tan transfer ettiği Seric hakkında çıkan olumsuz yorumlara siyah beyazlı takımın menajeri Sinan Engin'den sert yanıt geldi!.. Seric'in Beşiktaş'la anlaşması sonrası Panathinaikos'un taraftar forumlarında adeta bayram havası yaşanırken, forumlardaki görüşlerin Türk basınına yansıması üzerine Sinan Engin, MARATON.COM.TR'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Seric'in haksız eleştirildiğini savunan Sinan Engin, "Gordon'a göre Maradona'yı transfer ettik" dedi. İşte Engin'in MARATON.COM.TR'ye yaptığı özel açıklama: "Gordon'a göre Maradona'yı transfer ettik. Aldığımız oyuncunun arkasındayız. Ona sallayanlar önce Seric'in kariyerine baksınlar. İtalya'da ne kadar oynamış, kaç kere milli olmuş onu bir araştırsınlar. Seri A'da bu kadar oynayıp, bu kadar milli olan böyle bir oyuncunun, daha Beşiktaş'ta oynamadan bu şekilde eleştirilere maruz kalması doğru değil" MARATON.COM.TR ÖZEL |
off offf:D |
hadi hayırlısı bakalım |
ya bu nasıl iştir anlamadım.bir de utanmadan gordon a göre maradona yı aldık diyor.e siz değilmiydiniz koştura koştura bu gordon u alan.kendi ağzıyla dedi işte beşiktaş ın 2 miyon eurosunu sokağa attıklarını.yazıklar olsun! |
son istanbulun maradona sıyım olayını hatırlıyosunuzdur umarım :D |
Gordon içinde böyle bir oyuncuyu Beşiktaş a kazandırdıgımız için gurur duyuyorum demişti sinan engin :) |
Artik transferleri Gordon yapacak!! |
hayırlı olsunda nolursa olsun |
hayırlısı olsun demekten başka diyecek bişeyimiz yok |
yürü bea kim tutar senin sinan engin :)))))) |
gordonda ne hayır gördükki...beğenmediğiniz adamımı referans gösteriyorsun sayın engin |
Sinan Engin'den masallar Dizi no : 105 |
galiba kesin bi atılmış imza yok 3 futbolcudada çünkü borsaya resmi imzaların atıldığı hala bildirilmedi sanırım benim ümidim belki resmi imzalar atılmadan bu seriçten vazgeçip kobiasviliyi almaları adam hem ön libero hemde sol bek için süper transfer olur.hem kobiasvili alınırsa senelik maliyeti çok yüksek olan cissede takımdan gidebilir.çünkü hem sivok hemde kobiasvili ön liberoda oynayabiliyorlar ayrıca fahride geri dönüyormuş bu durumda bi ön libero sıkıntısı çekmeyiz diye düşünüyorum... |
Ayip be Sinan!! Bu Gordon u tutup elinden getiren sen degilmiydin? Bak iste sana güvenim simdi azalmaya basladi demek yine hüsran düscek payimiza:( |
al işte gordona göre maradona diyor yaptıgı kıyaslamaya bak ya kardeşim bari nesta veya ferdinand de cahil adam defol git ya |
valla biz de diattayı göbek atarak yolladık ama adam ingilterede iyi kötü form tuttu bi dolu maçta oynadı... öle yunanlılar laf attı die konuşmamak lazım. Ama tabii ki Sinan Engin in dediği tamamen saçmalık gordon u savunan adam şimdi aynı gordon u kullanarak kendini temize çıkarmaya çalışmamalı ayıp denen bişey var... |
gordonuda aldığımızdada sanki süpermeni almış gibi mangalda kül bırakmayan sinan enginin açıklamaları artıkçokta inandırıcı gelmiyo |
bu sinana nasıl hakaret etsek valla hakediyor haysiyetsiz herif daha gordon geldiği gün dünyanın en iyi savunmasını aldık diyen sendin karaktersiz şişko ligtvde bunları söylerken utanmadın şimdi bunları diyosun!allah belanı versn |
hayırlısı olsun!!! |
maradona adammı ki maradonayıaldık diyor kendi kendiniele veriyor ronaldinho desen neyse İNŞALLAH adam gibi futbolcu çıkar ama Sinan Enginin yaptığı açıklamalardan sonra sezon sonu ben size dedim maradona gibi adam benimbir suçum yok derse kimse şaşırmasın ! |
ertugrul hoca daha yeni gordonu gonderecegiz demedimi,gonderdigin adam sana ne tavsiye edebilirki,transferi sinan enginmi yapıyor gonderilecegi soylenen gordonmu,en kalitelisindende alsan bir kıcıkırık sol bekin dunya piyasasındaki maliyeti ne kadar olabilirki.daha niye yunan liginden oyuncu alınır fransa,almanya,italya,ingiltere hatta ingilterenin 2.liginden genc hızlı fizikli 1 tane dahi eleman bulamamıslarmı ALLAHIM sabır ver devrelerim yanmak uzere muronun dedigi gibi devrimci devrelerim su an kısa devre yaptı boyle mantıksızlık olamaz. |
peki munche gore telloya gore zagoya gore ronaldoya gore yine maradona diyomu bize gordona bakarak referans vermeyin yukarda saydıgım isimleri sayarak adam gosterin |
:D :D Ne kadar sakacisin Engin., |
uzulmeze gore peleyi aldık =) |
Ne tepki be |
hadi hayırlısı |
Geçin dalganızı siz geçin...Lig nasılsa başlayacak o zaman yüzünüzdeki kırmızılığıda Maradona'ya gösterirsiniz sevgili Sinan Engin ve tayfası...Befam'a da yazıklar olsun koca sene git izle klübün parasıyla ülke ülke gez git Seric'i al..Çok teşekkürler hepinizin emeğine sağlık..Vicdansızlar.. |
2 sezon önce 30 küsür macta oynamıs ondn sonaki sezon 21 mactamı ne oynamıs bu sezonda 17 macta oynamıss ayrıca okdr milli kariyeri varsa euro 2008 kadrosuna nie cagrılmadı soruorum ???? |
kıyasladığın adam yanlış Kötüyle kıyaslarsan tabi iyi görünür Sinan efendi. Beşiktaşımıza 10 yılda gelmiş en iyi defans oyuncusu kim ? Ronaldo tabi onunla kıyaslayacaksın. Onun ayarındaysa eyvallah. Yoksa gitti Beşiktaşımın paraları. |
Gordona göre Maradonaymış Adamın ölçü birimine bakın ya Hey büyük Allah'ım koca Beşiktaşı hangi beyinsizlerin eline bıraktın.... Belkide ilahi adalettir , koskoca Süleyman Seba'nın burnundan getirip istifa ettiren , Demirörene ise bunca rezilliğe rağmen adam gibi tepki göstermeyen bu taraftara layıktır bu , senin hikmetinden sual olunmaz !!! |
inşallah çok faydalı olur takıma. |
bak sinan engin senden sadece i.üzülmezi takımdan kovmanı istiyorum adam bu formayı giydinden beri ben sinir hastası oldum tek çarem onun kovulması yardım edin taraftara.... |
denilecek bisey yok bekleyip görecez bununda nasil bisey oldugunu umarim iyidir ama neyse............. |
higuain de maradonaydı:D |
bizden ne marodonalar geçdi |
en iyi maradona takımımıza zarar vermeyen maradonadır! |
seric maradona ise messi ne oluyor????????????** |
Hayırlısı olsun... |
Türkiye`de Saat: 19:16 . |