![]() |
Yine aynı film 4 yıldır , Demirören yönetiminden aynı filmi izledik , buda beşinci yıl , yine aynı senaryo önümüzde ... Sezon başı yaklaşık 10 transfer yapılır , Bunların yarısından çoğu büyük takımlarda oynayamayacak , büyük hedeflere koşulamayacak kapasitede adamlardır, bir iki tanesi mutlaka Fener ve Galatasarayın çürüğe çıkardığı adamlardandır, Hepsinin bonservisi elindedir , Türkçesi : kimsenin almak istemeyecği yada almak için rekabete girmeyeceği adamlardır. Ucuz adamlardır yada bizimkiler menajerlerin kazığını yiyip , para etmeyecek adamlara dünyanın parasını verir. .. Bu yılda film aynı , Zapatocny ve Sivok kapalı kutu kimse etmi balıkmı olduklarını bilmiyor , çok iyi adamlar olsalar , İtalya liginde tutunurlardı ayrı mesele . Seric için Panatinaikos taraftarlarının söylediklerini okuduk. Tuna diye bir çocuk aldılar Hiçbiri büyük takım oyuncusu gibi görünmüyor , en azından kariyer anlamında... "Büyük takım büyük futbolcularla olur" sözü bence futbolun anayasasıdır. Ben , aklım yettiği günden beri , yani yaklaşık 20 küsür yıldır futbol izliyorum ve bu kuralın değiştiğini hiç görmedim. Bizim yöneticiler ise 5 yıldır küçük futbolcularla büyük takım olma hayalinden bir türlü vazgeçemediler. Dünyanın en zeki adamı Einstesin'ın çok sevdiğim bir sözü vardır : HEP AYNI ŞEYLERİ YAPIP , FARKLI SONUÇLAR BEKLEMEK APTALLIĞIN TA KENDİSİDİR... |
DOĞRU SÖZE NE DENİR |
Doğru tespit.. |
kanrılıyoruz yapıcaz edicez diyorlar ama icraat yok neden böyle bizim yonetim anlamyıorum... |
senin de dediğin gibi,en kritik transferler yani savunmanın göbeğindeki iki isim kapalı kutu,tutarsa eğer o zaman bu takımın çoğu problemi halloldu demektir,bu takım nasılolsa gol atar |
ıns bu sefer fılmın sonu guzel bıter |
Transferi sinan engin yaptı ona güveniyorum. |
insallah bu sefer olur biktik artik yaw |
Mutlu sonla bitsin bu sneki film !! |
Alıntı:
Ben güvenmiyorum, İnşallah yanılıyorumdur.. :redface: |
Filmin sonu şimdiden belli... |
4 = 60 diyorum gerisini size bırakıyorum |
plan ve programdan yoksun atılan adımlar, dolayısıyla tutadabilir, tutmayadabilir, yani işimiz yine şansa kaldı... |
Dün sinan engin bjk tv'de konu$tu, çok emin transferden ... ben güveniyorum ... Herkes kiziyor yönetime, ibrahim ka$'i kaçirdi diye ... ibrahim yillik 1.5 trilyon istemi$ ... bence yönetim en iyisi yapti ... en az 3 sene kontrat yapacakti 4.5 trilyon alacakti ka$ ... |
Yine bekleyip görücez kimsenin içi rahat değil. |
sinan enginin neyine güveniyosunuz anlamıom :( sampion oldugumuz senede luce almısdı topcuları o deil ama yinede ii basarı gidip yunan liginin üzülmezini alıp geldiler :) |
2 tane çek savunmacı alıyosunuz. Hiç umudum yok ama italyada oynamaları bi avantaj gibi gözüküyo. Ama yinede 2 çek alıcagına 2 tane italyan savunma oyuncusu alsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. |
bekleyip gorecegiz italya liginin ust duzey takimlarindan biri sayilir udinese bundan stopere adam aliyorsan demekki birseyler var demektir bekleyip gorecegiz ben guveniyorum bu sene ertugrul hoca toparlayacaktir bu takimi sadece zamana ihtiyaci var |
bu iş böle geldi böle gider demirören gidene kadar başarı beklemeyin sinan gibi ertuğrul gibi vizyonsuz adamlarla iş yapamayız ancak böle transfer yapılır |
aslında alınan oyuncular kötü değil ama ideal de değil.yine de bu adamların italya gibi zor bir liğin deneyimini taşımaları güzel.ayrıca bu oyuncular izlenerek alınmış sinan engin öyle dedi.ama yine de bir takımın başından gordon diatta gibi facialar geçerse elbette bir tedirginlik hali oluyor.artık bekleyip görücez umarım bu sefer tongaya basmamışızdır. |
HEP AYNI ŞEYLERİ YAPIP , FARKLI SONUÇLAR BEKLEMEK APTALLIĞIN TA KENDİSİDİR... işte bu cok doğru kucuk futbolcularla buyuk başarı beklemek nerede gorulmuşş kandırmaca herşey |
eğer sinan engin ve teknik ekip bu tansferlerde yine yaş tahtaya basarsa bu taraftar inönü de bunları linç eder allah etmesin.yani artık hata lüksü kalmadı başka şans yok. |
Arkadaşlar , Udinese bu yıl 38 maçta 53 gol yemiş , buda maç başına 1,4 ediyor ki çok kötü bir ortalama. Küme düşen Empoli nin bile 52 gol yediğini düşünürsek durum daha net ortaya çıkıyor. Ha , Zapatocny ve Sivok direk oynamadı bu takımda denirse bu daha da vahim bir durum. Yani adamlar çok gol yedikleri için savunmada bir değişime gidiyor olabilir. Bizde bunlar İtalya görmüş adamlar diye avunaduralım. |
Türkiye`de Saat: 14:49 . |