![]() |
Fatih Terim kimleri gönderecek Fatih Terim’in, Uruguay maçında ciddi hatalar yapan iki savunma oyuncusuna bir hayli kızdığı öğrenildi. Avrupa Şampiyonası finallerine gidecek 20+3 kişilik oyuncu kadrosunu, yarın akşam saatlerine kadar UEFA’ya bildirmek zorunda olan milli takımımızda, Uruguay maçında üst üste hatalar yapan savunma oyuncuları topun ağzına geldi. Teknik Direktör Fatih Terim’in, yaptıkları iki büyük hatayla dikkat çeken stoperlerinden Gökhan Zan’ı, golden sonra hemen oyundan alarak cezalandırırken, penaltıya sebep olan Emre Aşık’a da çok kızdığı öğrenildi. Her iki futbolcuyu da kadro dışı kalma endişesi kaplarken, Servet’in sakatlanmasıyla son anda kadroya çağrılan ve Slovakya maçında başarılı bir performans sergileyen genç stoper Emre Güngör’ün ise Terim’in gözüne girmeyi başardığı bildirildi. Servet’in oynayabilecek duruma gelmesiyle, bu üç oyuncudan birini gönderecek olan teknik adamın, kararını yarın önce oyuncularına sonra da basına açıklaması bekleniyor. Öte yandan diğer iki oyuncuyu da belirleyen ancak henüz açıklamayan Terim’in, orta sahadan Ayhan, forvetten ise Mevlüt ya da Halil ikilisinden birini kadro dışı bırakabileceği vurgulandı. |
defans gönderirse takımda defans kalmıyor. |
kazım kazım dışındaki herkesi gönderebilir galiba.adamın ayrı bir sempatisi var bu deveye. |
gökhan gönü lzatne gönderildi mill itakımdan sakatlıgından doalyı öbürü forvette mevlut olur diğeri ortasağda birk iş ifazlalı kva rortasağdan olur |
gökhan zanı göndercek kadar aptal değildir helse servet yokken hayatta göndermez bence |
gökhanz anıda gönderirsew defansı kimle kruacka bu adam zaten gökhan gönül gitit sakat forette mevlut hiçbi işe yaramaz onu göndeirr zaten ortasağda kim gidecek |
Ayhan akman Emre güngör Tumer ya da Mevlüt |
mill itakıdam şuadan üç kalcemi vardı 26 kişilik kadroda acaba kalecilerdne birinid ekesin gönderir şuadna 26 oyuncu yokz atne gökhan gönül sakat ve çıakrıldı mill itakımdan kaldı 25 iki kişi çıkacak |
Gökhanın hataları beni çıldırtıyor. Her milli maçta çevremdekilerden yediği laflardan dolayı rahatsız oluyorum. Pusucu yazılarını okumakta zorlanıyorum daha dikkatli yazarmısın.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence once terimin kendisi gitsin :P toromanı almadı defansa. az bile hatalar bu kadroya gore |
kimi yollarsa yollasın defans ve kale berbat milli takımda.. |
fatih terimin gökhna kızması yannış o pozisyonda kim olsa o topda denge kuramazdı o pozisyon tümerin salaklıgı sen rakip cezasahasından dön gel geri pası ver salak adam gitmesini istedgim futbolcı kazım ve halil |
gitmesi gerekenler tumer emre asik gokhan zan |
Fatih Terim`i bugüne kadar pek elestirdigim olmadi, ama sanki giderayak bize Yamuk yapiyor gibi geliyor bana. Kadro Secimini kendisinin yaptigna inanmiyorum! Ben genelde Milli Takim da kimin hangi Külüpten oldugna bakmam, iyi olan hak eder derim ama Besiktas`dan sadece 1 Futbolcu cagirmasi cok tuhaf ve süpheleri üzerine cekiyor. Sadece Rüstü cagrildi, Gökhan Zan yolcu zaten ve Ibrahim Kas da Getafe ile anlasti. Acaba Levent Kizil`in Parmagi var mi diye düsünmeden edemiyecegim. Eger harbiden böyle bir sey varsa Fatih Terim`e hesap sorulmali. 27 kisilik Kadro`dan kimler gönderilecek cok merak ediyorum ve icimdeki ses artik Lejionerlerden birileri gidecek diyor... Önceki gün böyle düsünüyordum, ama bu son Uruguay maci Kadro Secimin Yetenege ve Emege odakli olmadigni gösterdi. Gayse ve Eziklerin cürüklerini topladi, bizim Kaptandi kadro disi birakti. Besiktas ile baglarini koparana nedense kucak aciyor ama bunun üzerinde kimse durmuyor. |
kim giderse gitsin kim kalırsa kalsın bu şampiyonada başarı beklemiyorum .. |
bence emre güngörü mevlütü gönderir.. |
tümer ve mevlütü göndersin |
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Euro 2008'e katılacak 23 kişilik kadroyu açıkladı. Fatih Terim, Euro 2008 kadrosundan İbrahim Kaş, Halil Altıntop ve Yıldıray Baştürk'ü çıkardı. Bu arada Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. terim yazıklar olsun sana yıldırayı ve halili gönderren matık sonradan servetin sakatlığı sebebi ile aldığın emre güngörü göndermeyip asıl kadro için aldığın kaşı gönderen mantığına yazıklar olsun o ayyıldız olduğu müddetce milli takımı desdeklerim ama inanınki 0 puan çekecez gibi bir his var içimde |
yıldıray --- halıl hoca kafayı yemış galıba pes 2008 oynamıo almanyada oynayan en ıyı oyuncuyu gönderıo semıh mevlüt tümer ne yaptı hazırlık maçlarında bunu açıklasın.Tümer geçen sne çok ıyı oynamış hakan şkür kötümü oynadı veya segen çok ıyıydı 3-4 sene önce onunıe almıo.çok tutarsız adam ınşallah bunların ahını alırsn ne dıyım. |
Türkiye`de Saat: 04:53 . |