![]() |
Protesto! Maçlara G-İ-T-M-E-Y-E-L-İ-M !!! desem yalan olur !! ne olursa olsun BEŞİKTAŞIMIZI yalnız bırakmam ben !!!!! daha önceki yorumumdan dolayı kendimi kınıyorum :) |
Sakin olmak lazım , keskin sirke küpüne zarar . Adi basının oyunları ile gaza gelmeyin . Basının her yazdığını ezikler alacak diye bişey yok . |
İsyanında kısmen haklısın herkesin istediği iyi transferler gerçekleştirilmesi ve şampiyonluk. ama bunu maçlara gitmeyerek gerçekleştiremeyiz... bu sadece eziklere malzeme olur... |
maça gitmeyelimmi:)...pireye kızıp yorganmı yakalım:)...bu takım ertuğrul hıcanın tüpçünün malı değil...bizim...kime sırt dönecez?...Beşiktaşamı? |
BEşiktaş istemediğini herzaman inönüde göstermiştir.. BEşiktaş atraftarının en buyuk özelliği herşeye rağmen o stada gitmesidir.. Küsersek arkamızı döneriz sağaya ama yin egideriz maça. |
Kulübümüz’ün resmi sitesinde yayınlanmadığı sürece basında yer alan oyuncu isimlerini Camiamız’ın dikkate almamasını rica eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.” Sinan Engin Futbol Takımı Genel Menajeri |
Ne yani yönetime kızıp takımımızı yanlız mı bırakıcaz olmaz arkadasım böle sey yine takımımız zarar görür bu işden |
Alıntı:
evet bu zamana kadar çıkan transfer haberlerinin hepsi gerçek olsaydı şimdiye kadar 1000 tane futbolcu almış olurduk |
maca gitmezsek seheva gelecekmi bari? |
Medyanın oyununa hiçbir zaman gelmeyin.Medya yazıyor dünya yıldızlarını taraftarımız da diyorki işte yönetim yıldız getiriyor.Ama halbuki yönetim baştan beri belirlediği isimlere yöneliyor.Medya taraftarı böyle oyuna getiriyor.Yönetim ismi duyulmamış transfer yapınca taraftar medyadaki yıldızları beklerken hayal kırıklığına uğruyor.Başlıyor yönetimi eleştirmeye. Taraftar böyle olduğu sürece Beşiktaş başarılı olamaz. |
Türkiye`de Saat: 11:27 . |