![]() |
Alen Markaryandan Açıklama : Herkes Kına Yaksın!!! İşte Çarşı’nın Odatv.com’a açıkladığı kapanma gerekçeleri… http://www.odatv.com/index.php?id=12548 (Bu linkten Alen Markaryan'ın kendi sesinden bu konuşmayı dinleyebilirsiniz!) "Her bilinçaltına kötü bir virüs şırınga ediliyor ve bu bize, Beşiktaş’a, Beşiktaş tribünlerine zarar vermeye başladı. Çünkü internet sitelerinde, sanal alemde sanal kabadayılar çoğaldı. Bunların önüne geçemiyoruz ve bu haliyle bizim önümüze, bizim izleyeceğimiz yola inanılmaz derecede setler çekiyor. O yüzden artık yani çok yıpratılmaya başlandık. Tribüne biz genel kurulu sokmak istemedik, senelerce de bunu yaptık. Başardığımıza da inanıyorum ama maalesef tribün üzerinden genel kurulculuk yapıp yönetim atıp, yönetim tutmaya, istifa modellerine kadar uzandı bu iş. Yani biz başkanlar getirip, başkanlar götürmemeliyiz. Maalesef bizim üzerimizden çok büyük rantlar sağlanmaya başlandı. Bizim ismimiz çok farklı mecralarda kullanılmaya başladı. Artık gökten çok affedersiniz kuş pislese Çarşı’dan bilinir hale geldi. Sabahleyin telefon açmaya korkuyorduk, acaba kim aramış, yine bugün bir şey mi var. Yani televizyonda Beşiktaş semtiyle alakalı, bırakın Beşiktaş camiasını, semtiyle alakalı bir olay olsa bile, biz aranır biz sorulur olduk. Bunlar bizi rahatsız etti. Lojistik destek verilmedi, boyalı basın her zaman kendine yararı olan kısımları aldı, kullandı. Böyle bir karar aldık biz. Görsel olarak, yani ben ismimi kendi şahsımın ismini, diğer arkadaşım diğer kendi şahsi ismini ve tribünlerden görselliğimizi çekiyoruz. Yani ben artık o tribünlerde çıkıp amigoluk yapmayacağım, ama tabi büyük konuşmayalım Allah’tan başka büyük yok, büyük laf etmeyelim ama dediğim gibi yani böyle bir karar aldık. Herkes kendine göre bir şeyler söylemeye çalışıyor, ifade etmeye çalışıyor, bizim diyeceğimiz budur. Yani bizim varlığımızın üzerinden biz yıpratılaraktan Çarşı’da Beşiktaş eskitilmeye çalışılıyor. Biz bundan rahatsızız. Kararın alınmasında en büyük pay da boynumuzun ölçüsünü almak açıkçası. Yani artık biz yorulduk, dinlenmeye çekiliyoruz, evet, hakikaten böyle nadassa nadas deyin, dinlenmeyse dinlenme deyin ama ne kadar seviliyoruz, ne kadar sevilmiyoruz onu da merak ediyoruz açıkçası. Her şeyi zaman gösterir. Ama şuanda aldığımız karar nettir. Beşiktaşlılığımız bakidir, yalnız ya bu isim bizim üzerinde rant sağlayanların önüne kepenk çekmek istedik. Kime hakkımız geçtiyse hakkımızı helal ediyoruz. Arkadaşlar da bize zaten hakkını helal etmişti ama herkes kına yaksın diyorum, başka da bir şey demiyorum. " |
yani varya böööğ geldi artık... |
EVET KINA YAKSIN HERKES ! CARSIYI BU DURUMA GETİRENLER .. BASINDAN YADA KARŞI TAKIMIN TARAFTARLARINDAN BEKLERİMDEN BESİKTAS TARAFTARININ ÇARŞIYI KARALAYARAK YIPRATACAGI HİÇ AKLIMA GELMEZDİ .. KINA YAKIN ŞİMDİ CIKIN TRİBÜNLEREDE GÖRELİM SİZLERİ AMA SİZDE O CESARET NERDE OTURDUGUNUZ YERDEN ATIP TUTMAK VARKEN .. YAZIKLAR OLSUN BU DURUMA GETİRENLERE ALLAHLARINDAN BULSUNLAR |
biraz zaman geçsin...üst üste yapılan açıklamalar ortalığı daha çok bulandırır...bekleyelim görelim... |
eeT herkes kına yaKsın herkess:@:@:@ |
kına yakacak kadar önemli değildiniz ki... |
kötü bi rüya olsun bu nolur allahım milletin istediği şeyi yapıyoruz yapmayalım nolur kabus bu uyanalım bu kabustan :( |
dinlenmeye çekildik demiş alen abi demek ki geri dönüş var!!! yani umarım!!! |
Alıntı:
|
olmaz olamaz çarşı kapatılamaz çarşı br ruhtur.çarşı beşiktaşsız beşiktaş çarşısızı yapamaz. |
HERSEYDE VARDIR BIR HAYIR BEKLEYELIM VE GÖRELIM ... |
ewet besiktasforum.net sizde kına yakın hep atıp tuttunuz hep karaladınız herkese helal olsun vefasız insanlarmışsınız.. |
Çarşının kapatılması beşiktaşın yarı yolda kalması demektir...Beşiktaş çarşı ile coşuyor çarşı ile üzülüyodu uyduruk kolpa haberler yüzünden beşiktaşı yarı yolda bırakmaya hakkınız yoK...Nerde kaldı beşiktaş aşkı...Ne günler yaşadık yaa unuttunuz mu? bir kaç uyduruk kolpa haber yüzünden çarşı kapatılamaz |
çarşısız beşiktaş maç bile kazanamaz... çok büyük oynadık en büyüğü kaybettik:( ( |
su şimdi çok dalgalı iyi kötü görünür,kötü de iyi biraz ortalık durulsun bakalım ne olacak hayırlısı ne ise o olsun... |
kına yaksınlar carsı bir ruhtur bitmez bitirelemez |
Bazı arkadaşlar Çarşıyı öyle körü körüne savunuyorki oldukça mantıksız gördüğünüz üzre yaş gruplarıda belli.. Zaten Çarşının bitmesinin en büyük sebebide budur. Olayı başka yerlere çekmeye gerek yok. Bence çok hayırlı bir haber.. Ama birde şu yönü varki Alen abinin söyledikleri çok havada kalmış yarın birgün bizi seven çok geri dönüyoruz gibi bi açıklama yaparsa ozaman Alen abide Çarşıda gözümde tamamen biter. Aziz Yıldırıma laf eden bizler öyle bir durumu nasıl kabulleniriz orasıda muamma. |
bekleyecegiz maclarin baslamasina 3 ay var 3 ay sonra hersey netlik kazanir sadece zaman lazim bekleyecegiz ancak carsi gercekten elini ayagini cekerse burda is yonetime dusuyor eger yonetim onlem almazsa tribunde cok buyuk olaylar cikabilir rant ugruna dikkat etmek lazim |
BÜYÜK BEŞİKTAŞTAN bahsediyoruz. Hiçbirşey askıda kalmaz. hersey olması gerektiği gibi olacaktır. |
kimse vazgeçilmez degildir. mezarlıklar kendilerini vazgeçilmez , tek , rakipsiz zannedenlerle doludur. çarşının önünde ;kendi isimlerini marka olarak kullananlarda bu kına yakma vazifesini yerine getireceklerse eminim kilolarca kına lazım .... |
Alıntı:
|
yazık oldu pes eder gibi . |
dewrim yaptık cocuklar.. 27 mayıs 2008. bu tarih unutulmaz... |
Çarşı kapatılamaz! Biri çıkıp diyor ki "Çarşı'yı artık kapattım" Bak sen ya... Efendim birçok şeye göğüs germişler, ancak yine de onlar kötü olmuşlar. Biz dediği Çarşı... Bildiğiniz çarşı değil Beşiktaş'ın efsane taraftar topluluğu Çarşı! "Kapattık" diyor başında olduğunu iddia eden kişi... Kamera şakası gibi! Önce Çarşı nedir? Bu soruyu kendi kendimize soralım. Yaklaşık Beşiktaşlı esnafın takımına bağlandığı aşktır. Yaklaşık 90 yıl önce Beşiktaş esnafının semtinin takımına sahip çıkışı. Kuşaktan kuşağa yayılan bir hareket. Bugün her şehirde taklidi olan bir taraftar hareketi. Şimdi biri çıkıp diyor ki "Ben Çarşı'yı kapattım" İyi de kardeşim sen Çarşı'nın ne olduğunu anlayamamışsın ki başkan olasın. Çarşı bir dernek, Çarşı bir dükkan, değil ki kapatasın. Çarşı bir isyan, bir başkaldırış, Çarşı kuşaktan kuşağa yayılan Beşiktaş sevgisi. Çarşı verdiği sosyal mesajlarla Türkiye'nin aydınlık yüzü... Sanki yarın çıkıp diyecek "Beşiktaş sevgisi de yok artık"... Sahi Çarşı nedir? Çarşı Şeref'tir, Seba'dır, Baba Hakkı'dır, Yusuf'tur, Vedat'ttır, Sanlı'dır, Sarı'dır, Metin-Ali-Feyyaz'dır, Optik'tir... Çarşı bugün babasının elinden tutup maça getirdiği 5 yaşındaki bir çocuk. Çarşı evinde yaprak dolması sararken Beşiktaş sevdasıyla radyoyu dikkatle dinleyen ev hanımıdır. Kusura bakmayın ama siz Çarşı'yı anlayamamışsınız. Bu olsa olsa sizin geç kalmış vedanızdır. Güle güle... Çünkü Çarşı daha henüz doğmamış milyonların sevdasıdır. Kapatmak kolay mı Çarşı'yı? Çarşı her gün yeniden başlar. |
carsı bu kadar erken pes etmez aramıza geri döneceklerdir insallah |
bnce yönetimin deişmesi lazm yönetim deişirse srn klmz |
Gereksiz oldu biraz...Kişiler çekilebilir ama kurumlar devam etmeliydi...Ben kurdum ben yoksam benim olanda yok anlayışı... |
arkadaşlar alen abi'nin bir bildiği vardır arkadaşlarında dediği gibi iyice bulandırmayalım ortalığı zaten alen abi'de söylüyor dinlenmeye çekiliyoruz diyor.tribünden elimizi ayağımızı çekiyoruz demiyor dinlensinler lig başlayana kadar :):) benim yarın sınav'ım var ama sınavda'yken aklım hep dışarıda olacak:( |
ama arkadaşlar siz mevzu'yu anlamadınız galiba adam sırf dinlenmek için çekilmiyorki! alen abi söylüyor işte beşiktaş semtinde bir olay olsa ilk önce çarşı'dan biliyorlar diyor.alen abi'de haklı ama tabi ben alen abinin yerinde olsaydım (it ürür kervan yürür) der geçerdim. |
çok güzel konuşmuşsun daniel_clark arkadaşım çarşı bitmez... |
Türkiye`de Saat: 01:55 . |