![]() |
Sağlam, Seriç'e karşı Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Sinan Engin'in yere göğe sığdıramadığı Seriç'e karşı çıktı Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın anlaşmaya varılan Seric'in transferine sıcak bakmadığı belirtildi. Bu futbolcuyu tanımayan ve hiç izleme imkanı bulamayan genç çalıştırıcının, "Seric'in kariyeri başarılarla dolu olabilir, ama son yıllarda Panathinaikos'da forma giyemiyor" diyerek, bu transferde acele edilmemesi gerektiğini söylediği öğrenildi. Nurettin Ercan-Akşam |
inşallah öyledir kadlec alınmalı hiç olmazsa milli takımda oynuyor |
transferler yapilirsa bence bu sezon cok farkli oluruz.. |
Ya ben bu adamın gazetede yazan haberlerini okudum ya resmen gittiği takımdaki taraftarlar bayram etmişler adam gitti diye bnce zaten iiiyi bi adam olsa takımda ilk onbirde oynardı bu adamı alacağımıza başka bi adam alalım daha iiyi ya bence almamalıyız!!! |
keşke kadlec alınsaydı |
oh be iyi bi haber bu |
Birbirlerinden haberleri yokki sinan engin ne diyor erturul hoca ne diyor. |
Tello sol bekte oynar yedeği de 1 sene daha İ.Üzülmez olur daha iyi. Bence ortasahaya oyunun iki yönünü de oynayabilen kaliteli bir yabancı alınmalı. Mesela Achille Emana. |
hakkında çok söylenditi var bu onun kötü futbolcu olduğu anlamına gelmez ama benimde kanım pek ısınmadı bu oyuncuya daha iyi bir oyuncudan yana kullanabiliriz hakkımızı diye düşünüyorum |
gordon hikayesine dönmesinde, adam gibi topcu alin bizi rezil etmeyin |
Türkiye`de Saat: 20:25 . |