![]() |
ya adam iyi olmayabilir ama ertuğrul sağlama da kaldıysak yandık ki ne yandık onun istediği diatta dan iyidir en azından o bir gerçek |
inşallah alınmaz bu adam takımında doğru düzgün oynamamış adamın daha önce isterse Barçada oysasın hiç fark etmez ne işi var bizim takımda |
Boşuna yorum yapıyoruz burada sinan engin kafasına göre futbolcu diye nitelenen topçu getirmeye devam edicek.Birde açıklama yapıyor yönetim yok ucuza getirdikde yok bonservisi yokmuşda ulan siz Beşiktaş'a ucuzcu kalitesiz futbolcumu layıkı görüyorsunuz? Ozaman git 3.ligden bonservisi olmayan dolu adam topla getir oynat ucuza.Beşiktaş takımı ucuza oynayan topçuların sığınak yeri değildir.101 milyon dolar borç var bu paranın karşılığını göremedik.Bu parayı bana verin size 2 yıl içinde avrupada kupa alabilecek takım kurayım... |
inşallah alınmaz bu adam takımında doğru düzgün oynamamış adamın daha önce isterse Barçada oysasın hiç fark etmez ne işi var bizim takımda |
baki ve ibrahim üzülmezden iyi olduğuna eminim bu sene en çok bakinin gönderilmesine sevindim seriç bakiden ve ibrahimden çok daha iyi bir futbolcu bekliyip hepimiz görücez.. |
yha bi şey sorcam nası ımza atılıo nerden yhani ? bi söyleseniz |
Seriç iyi mi kötü mü bilmem ama; sonra kötü çıkarsa Hocayı kurtarmak uğruna ipi sadece Sinan'ın boynuna vuracak arkadaşlara sesleniyorum.Şimdiden vebal hepsinindir Ertuğrul'un karşı olduğu falan yok,haber fake.İŞTE GERÇEK :shot: SERİC'İN ALINMASINI BEN İSTEDİM,Haber 1903 |
Türkiye`de Saat: 18:08 . |