![]() |
Gökhan Zan kalıyor Sözleşmesi sona eren milli futbolcuyla Siyah-Beyazlılar arasında anlaşma sağlandığı öğrenildi. Yıldız oyuncu, 2008 Avrupa Şampiyonası sonrasında takımıyla nikah tazeleyecek. 29.5.2008 Sona yaklaşıldı Gidecek mi, kalacak mı? Beşiktaş’ta transfer döneminin açılmasıyla birlikte ismi gündemden düşmeyen Gökhan Zan’da sona yaklaşıldı. Bir dönem Fenerbahçe’ye gideceği iddia edilen, daha sonra da eski hocası Jean Tigana’yla görüştüğü öne sürülen Gökhan, kulübünde kalıyor. A Milli Takım’la birlikte İsviçre’de bulunan yıldız futbolcuyla, bir görüşme yapıldığı ve büyük ölçüde anlaşma sağlandığı bildirildi. Sinan Engin görüştü Menacer Sinan Engin’in, Gökhan Zan ile görüştüğü ve, “Seni gelecek sezon da takımımızda görmek istiyoruz. Avrupa Şampiyonası sonrasında son kez görüşürüz ve imzayı atarsın” dediği, Gökhan Zan’ın da, “Ben Beşiktaş’ta Gökhan oldum. Kulübüme çok şey borçluyum. Şampiyonluk yaşamadan Beşiktaş’tan ayrılmak istemiyorum” dediği bildirildi. Gökhan’ın yıllık 500 bin YTL’si garanti olmak üzere 1 milyon YTL alacağı öğrenildi. |
KALMASI BİR ŞEY DEĞİL ACABA BU SEZON KAÇ MAÇTA OYNAYACAK MERAK EDİYORUM |
kalsın kalsın |
iyi olmuş kalmasında fayda var yeni alındı denilenlerin ne çıkacağı belli değil elimizde bir gordon örneği var |
alınan adamlar pek içime sinmedi açıkcası. kalması iyi oldu ama inş. sakatlıklardan kurtulur bu sezon |
Kalmasında yarar var yedek olur bali |
bence yenilerden daha iyidir |
sakatlıklarla boğuşmasa kalitesinden şüphemiz yok...hayırlısı |
gökhan zan a nasıl talıpler cıkıyo anlamıyorum heralde onlar da transfer konusunda tıtız davranmıolar bizim takım gıbı....yanı adam gıbı arastırsalar gorurler gokhan zan ı...3 4 gunde bı sakatlanan adamı kım ıster nıye ıster anlamıyorum |
Kalsın bakalım |
maç başına anlaşsınlar böyle adamlarla... |
kalmasında fayda vardı iyi olmuş |
bncde kalsın ama bakalım bu sezon kaç maç oynıcak.. |
Adam rusyaya gidor ne kalması |
adam dun protokol imzasıa ttı zenitle :D ne kalamsı yaa |
Daha Kalmadi ki Ben onunda kalacagını dusunmuyorum bu gidisle ... Ama yine de kalmasını isterim. |
kalsın kesinlikle yenilerin nasıl olduğu belli değil daha |
Türkiye`de Saat: 05:08 . |