![]() |
1.5 milyon euro'yu beğenmedi http://www.hurriyet.com.tr/_np/4683/5674683.jpgYıldız futbolcunun bu tepkisi üzerine Beşiktaşlı yöneticiler, "Gökhan’a en iyi şartları sunduk. Kabul edip etmeme kendi düşüncesindedir" dediler. MİLLİ Takım’ın ve Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Gökhan Zan, siyah beyazlı yönetimin belirlediği transfer politikasını beğenmediğini belirtti. Zan, yönetimin yıllık 1.5 milyon Euro’luk teklifin az olduğunu belirtirken, "Beşiktaş sayesinde bugünlere geldiğimi biliyorum. İyi rakam verdik Şu anda Milli Takım’ın oyuncusu olarak üst düzey bir futbolcuyum. Geçen yıl istikrarlı bir tablo çizemedim çünkü takımım için sakatlandım. Bu nedenle önerilen ücreti beğenmedim" dedi. Beşiktaş Yönetimi’nin peşin 500 bin YTL maç başı ise 25 bin YTL olarak anlaşmak istediği Gökhan Zan’ı bırakmak istemediklerini söyleyen yöneticiler, şunları söyledi: "Yönetim olarak bu sezon belirli bir fiyat belirledik. Gökhan Zan’a en iyi şartları sunduk. Kulübümüzün menfaatleri her şeyin önünde gelir. Gökhan Zan’a önerdiğimiz şartlar şu anki futbol piyasasında çok iyi rakam. Kabul edip etmeme kendi düşüncesindedir." Beşiktaş’tan ayrılmak istemediğini ifade eden tecrübeli futbolcunun menajeri Ceylan Çalışkan ise Fransa, Rusya, Azerbaycan ve Ukrayna’dan teklif aldıklarını söyledi, teklifi düşünmek için zaman istediklerini açıkladı. İhaleye katılmayacak Bu arada Beşiktaş Kulübü, BJK Koleji’nin de içinde yer aldığı Çilekli Tesisleri’nin bulunduğu yer için Beşiktaş Belediyesi’nin bugün gerçekleştireceği yeni ihaleye, koşulların ağırlığı nedeniyle katılmayacağını açıkladı. |
bende onu beğenmedim... geçen sene satsaydık bunlar gelmicekti başımıza... geçen sene sakatım diip beşiktaştan çok milli takımda oynadı nerdeyse... terimde toramanı diil bunu alıor... var bişiler bu çocukta hiç ısınamadım... |
ya gözü açılmıştır ya da gözünü açmışlardır bunun, para para para... |
adam yap boz gibi omuz çıkar tak bacak çıkar tak vede hala para beğenmiyo geçen sene ne yaptı allah aşkınada parayı beğenmiyo fatih terimede helal yani bunu alıyo herşeyini sahada veren ibrahim toramanı es geçiyor... |
Kalsa bile yedek kalacagını biliyor adam o yüzden prüz cıkarıyor olabilir |
beğenmiyorsa gitsin. sürekli hata yapıyor. topu oyuna iyi sokamıyor. sakatlanıyor. |
fener aklını bulandırmıştır belki...tümerlik sezimliyorum gökhanda son zamanlarda |
Alıntı:
bize burun kıvırıyor iştee açılmış bi tarafları |
BUNA VERİLECEK YILLIK PARAYLA ADAM GİBİ FUTBOLCU ALIN GENCİNDEN..GERÇEKTEN DEĞMEZ... |
hiç kimse BEŞİKTAŞ'tan daha değerli değildir, İSTEYEN GİDER HİÇ FARKETMEZ, bugüne kadar kimler geldi kim geçti senin yerini de doldururuz G.Zan |
Alıntı:
|
bnnla maç başına anlaşılmalı yoksa oynamadan alacak paraları adam 34 maçın 15 inde oynuyo oynamıo |
İşine gelirse, beğenmiyorsa buyursun gitsin, bu zamana kadar ne yararı dokunmuş takıma da şimdi bu kadar çok para istiyor, hakettiğinden fazlası veriliyor aslında!.. |
bir gazetede 1 milyon ytlye anlasildigi yaziyor gokhanla |
Burda da tam tersi yazıyor. Buyrun bakalım: " Sözleşmesi sona eren milli futbolcuyla Siyah-Beyazlılar arasında anlaşma sağlandığı öğrenildi. Yıldız oyuncu, 2008 Avrupa Şampiyonası sonrasında takımıyla nikah tazeleyecek. 29.5.2008 Sona yaklaşıldı Gidecek mi, kalacak mı? Beşiktaş’ta transfer döneminin açılmasıyla birlikte ismi gündemden düşmeyen Gökhan Zan’da sona yaklaşıldı. Bir dönem Fenerbahçe’ye gideceği iddia edilen, daha sonra da eski hocası Jean Tigana’yla görüştüğü öne sürülen Gökhan, kulübünde kalıyor. A Milli Takım’la birlikte İsviçre’de bulunan yıldız futbolcuyla, bir görüşme yapıldığı ve büyük ölçüde anlaşma sağlandığı bildirildi. Sinan Engin görüştü Menacer Sinan Engin’in, Gökhan Zan ile görüştüğü ve, “Seni gelecek sezon da takımımızda görmek istiyoruz. Avrupa Şampiyonası sonrasında son kez görüşürüz ve imzayı atarsın” dediği, Gökhan Zan’ın da, “Ben Beşiktaş’ta Gökhan oldum. Kulübüme çok şey borçluyum. Şampiyonluk yaşamadan Beşiktaş’tan ayrılmak istemiyorum” dediği bildirildi. Gökhan’ın yıllık 500 bin YTL’si garanti olmak üzere 1 milyon YTL alacağı öğrenildi." |
1.5 cok bile 2 hafta oynayipp 6 hafta yatan birine |
Alıntı:
:congrats: :congrats: :congrats: |
giden gitti kalan sağlar bizimdir sende gidebilirsin gökhan zan |
maç bhaşına para olunca na nai oluyor herkes senın gıbı adama kim garanti para verir yolun acık olsun ki su zamana kadar ben gokhan zanın pekte beşiktaşa fayda sağladıgna inanmıyorum |
Para para para Beşiktaşlılık ruhu hikaye nerde o boş mukaveleye imza atanlar işte bu yüzden kaybediyoruz bence. Gökhan Zan'ı severdim ama artık takımda kalmasını istemem.Ruhuyla yüreğiyle oynayan gerçek Beşiktaşlılar lazım bize yazık....... |
Sen 100 milyar lık adam bile değilsin.İnşallah defolur gidersin.GS ye yada eziklere git baride birazda onlar saç baş yolsun.. |
Bence iyyi para vermişler daha ne olsun kardeşim ya bence herkes aldığı paranın hakkını vermeli!!! |
bu adamın kalacagına inanmıyorum. avrupa şamp. dan sonra kesin gider... |
ya bunları asacan parası yoktu don almaya ,adam ettık bunları ılk bızı satmaya kalktı defolsun gıtsın bu ulkede askarı ucretle gecınenler var bogazına dursun bızden yedıgı ekmekler |
giderse gitsin sanki bi işe yaradığı var gitsin evinde yatsın kulüpte yatıcağına |
beyenmediyse daha yol daha kapi derler bizde, güle güle gökhan bey |
Sanki önerilen para az... Dünyanın parasını önermişler adam burun kıvırıyor resmen. KAlmak istemiyor herhalde |
Gökhanı seviyorum ama adam hiç doğru dürüst oynamıyorki hep sakat |
Sinan Engin in dedigi gibi Milli maclara gelince canavar gibi oynuyo bizdeyse hep sakat!!!! Ben bu cocugu samimi bulmuyorum bence de seneye plalarimiz yaparken bu cocugu düsünmeyelim nasil olsa topu topu 5 mac oynar.. |
adama bak ya ortalama oynadığı maç sayısı ortada utanmadan beğenmemiş bu parayı.. Yani Pes.... |
Türkiye`de Saat: 00:22 . |