![]() |
Sinan Engin: Artık yıldız oyuncu olmayacak Sinan Engin: Artık yıldız oyuncu olmayacak Beşiktaş menajeri Sinan Engin, Beşiktaş'ın yeni transfer politikasını uyguladıklarını söyledi http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, "Yıldız futbolcu almayacağız. Takıma faydalı olacak gençlerin peşindeyiz" dedi. Engin, yerli futbolcular için 1 milyon YTL bütçe ayırdıklarını ancak transfer etmek istedikleri Uğur İnceman ve Ekrem Dağ için astronomik rakamlar istendiğini söyledi. |
al hocam al...şimdiye kadar kaç tane yıldız aldınki zaten?...başarılı olan fener..oda senin gibi genç alıyor dimi isim yapmış değil? |
1 milyon YTL bütçe ile hangi yerlileri almayı planlıyolar merak ediyorum doğrusu |
Evet bundan sonra C.Ronaldo Messi ve Kaka gibi isimler alamayacakmışız. Çok şaşırdım ve üzüldüm.. |
en azından kolpa haberler biter |
hehe ulan sinan hastayim sana ya tobe tobe kufur ettircek zorla beni simdi sanki alabiliyordunuz bu takima yildiz oyuncu kapayin su cenenizi demir oreninide al git defolun su basimizdan |
sanki çok aldık ya:Dhey ALLAH ım |
Alıntı:
|
birsürü yıldız aldıya yıldırım demirörenle en sonunda kendi ailesinden birini yıldız diye alacak |
tabi ya yıldıza verecek paramız yok biz yıldız olmayanlara para veririz |
Türkiye`de Saat: 15:53 . |