![]() |
Mehmet Yıldız'ı alan şampiyon olur :D:D |
heryerimiz yıldız oldu zaten:D...sağımız solumuz..elini sallasan yıldıza çarpıyor:D...yeter sinan engin yeter ya:D...bu kadar yıldızla nereye kadar bize koşacak adam lazım:D |
demekki artık büyük beşiktaş ve hedefleri de olmayacak artık ligde her sene trabzonla kayseri ile sivas la uefa için yarışır dururuz tam onların kafasından gidiyor yönetim çünkü ilhan cavcav mantığı sinan daki mantık yazık |
KEŞKE SEN OLMASAN |
ah anasını satıyım sole 1 milyar dolar servetim olsa hemen besiktasın basına baskan adayı olurdum en az 100-150 milyon $ da klube hibe ederdim bole dangalaklarıda konusturmazdım simdi parayı bassan riquelmeyi alsan nolur kim sana riquelmeyi aldın die karsı cıkar baskanın bırak 1 milyar $ ı en az 2-3 misli serveti var hala verdigi 25 milyon€ nun pesinde yazıklar olsun hepinize |
kaç tane yıldız aldınız ki? bugüne kadar |
dalga geçiyo adamlar resmen taraftarla....şu adama 50 verip gönderecek bir grup çıkmıyo mu yahu koca camiada...??? Ömrümü tükettin demirören.... |
hç değlse balon haber olmadığı kesn.. yeteeeerrrr..! |
ya ne zaman yıldız futbolcu almışızda artık almayacağız diyo bu adam...Gülderme beni sinan para yok para...... |
helal olsun be arkadaşım |
Türkiye`de Saat: 04:18 . |