![]() |
Gözüm daha yükseklerde "Önce vitrine çıkacağım. Sonra Avrupa devlerinden birine transfer olacağım". UMARIM ARAMAZ! Fatih Terim'in 2008 kadrosundan çıkardığı İbrahim Kaş, bir burukluk yaşadığını ama bunu sorun etmediğini söyledi. Kendini finaller için hazırladığını belirten Kaş, "Karara saygılıyım. Umarım finallerde iyi sonuçlar alırız. Ben kendimden çok kadrodan çıkarılan ağabeylerim (Halil, Yıldıray) için üzülüyorum" http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Ddedi. SÖZ VERİYORUM İbrahim Kaş, Getafe'ye transferi konusunda ise şunları söyledi: "Genç yaşta Avrupa tecrübesi yaşayacak olmam büyük avantaj. İspanya ligi dünyanın gözünün önünde. Kendime güveniyorum. Daha büyük takımlarda da oynayacağım. Bunun sözünü veriyorum. Umarım gelecek sezon Beşiktaş şampiyon olur." |
Sevmiyorum seni hiç burada oynamadınki sen Beşiktaşlı sayılmazsın bile |
işallah hayallerine kavuşursun. |
yinede bol şans dileyelim... |
Yaw iyice havalandı...Nesta oluverdi iki günde...Git bir oynada ondan sonra çık konuş...Şu basın Beşiktaş'dan gidenlere ne çok değer veriyor hayret bişey!! |
merdivenleri yavaş yavaş çıkmak lazım, hızlı çıkanın ayağı bir tökezlerse anında kendini en alt merdivende bulabilir sonra da bir daha yukarılara çıkmak imkansız hale gelebilir, sen daha dünkü çocuksun yaa süper ligdeki derbileri bile kaldıramıosun la ligada nası yapacaksın bakalım ? sana güle gülee |
her ne kadar kızsamda başarılar allah gönlüne göre versinn!! |
ya ben bu adamı severdeim aslında .inş herşey gönlünce olur.istediğin yerlere gelrsin inş. allh yardımcın olsun oralarda. |
Türkiye`de Saat: 09:34 . |