![]() |
Kaleyi bırakmam MURAT Şahin'in geri dönmesiyle büyük bir rekabet yaşanacak kale için Hakan Arıkan çok iddialı. Hakan, "Rüştü abinin kalitesi belli. Murat abi de benden tecrübeli. Ben genç olmama ve hırsıma güveniyorum. Beşiktaş'ın kalesi emin ellerde" diye konuştu. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
kendinden emin konuşmuş... görelim.! |
hakan biraz daha çalış lütfen, konuşmakla olmuyor ... |
keşke söylendiği gibi kolay olsa!! |
yan topları sıfır genc olabilir ama bnce hakanın cok calısması lazım yoksa anadolu takımlarında surer gider kalecilik seruveni |
bu cocuga cok guveniyorum insallah yanilmam kalecilik tecrube isteyen bir is sonucta oynadikca turkiyenin en iyi kalecisi olacagini dusunuyorum ve milli takimin degisizlmezi olacaktir |
İnşallah dediğin gibi olur. |
Daha çok çalışması lazım, çok eksikleri var, bunları düzeltmezse bir şey olmaz bundan!.. |
HAKANIN BİRAZ DAHA ÇALIŞMASI LAZIM BU PERFORMANSINI OYUNDA DA GÖSTERMEN LAZIM HAKAN DİYE DÜŞÜNÜOM!!! |
lafla peynir ekmek yenmez önce calis kendini göster ondan sonra konus hakanim.. |
bende hakana güvenenlerdenim |
topları tek hamlede almayı öğrenirse, iyi kaleci... |
liverpool dan yedin 8 gol seni yikmadiysa artik bisey yikmaz bence |
Alıntı:
:D :D :D |
önce yan toplara çalış hakaaaann.. |
murat hakan kalsın rustu defolsun gıtsınn |
murat süper bi kaleci kaleyi o korumalı bence |
qim İi ise o oynicak Simdi Konusmanin anlami yoq.. |
Sen bu özelliklerini geliştirmediğin sürece ancak Mardin Kalesi'ni tutarsın... :D Bu hâlinle Beşiktaş'ta işin yok... Ama yine de bir açık kapı bırakmak lazım... |
Alıntı:
|
ilk başlarda çok iyiydi hatta müthişti ama sonra'dan bozuldu.inşallah bu sene öyle olmaz hakan |
Murat Şahin'in gönderilmesi çok büyük bir hata olurdu zaten... sonuşta geçenseneki antalya maçıydı sanırım sakat sakat oynayarak Beşiktaş'lılığını ispatlamış biriydi ben aslında bu sene onu 1 numara olarak kalede görmek istiyordum çok daha iyi olacağına eminim avrupada yediğimiz saçma goller de düşünülürse(hele yan toplardan örn:ş.ligi ilk maçı marsilya adam kornerden içeri tepiyodu az kalsın be bu kadar acemilik olmaz formayı taşımak lazım)... Haakaanıma gelince :D o da özellikle yan toplara çok çalışmalı tam kaleci fiziği var ama çok saçma goller yiyor arşı karşıya ise müthiş olduğu için zayıf yanlarını çalıştırıp geliştirirse çok iyi bir kalecimiz olacağına eminim... aslında Rüştü'ye hiç gerek yoktu Murat Şahin kalsaydı.Murat 1 numara olur ilk 11 de oynardı hakan yedek 3. kalecide biri olurdu paftan çıkartılırdı gerekirse ne olur şans versek adı Erdem değilde runje diye 1 sene sabrettik ya,Erdemede sabrederdik... Sonuç olarak Murat Şahin'in yaş ve tecrübe olarak Beşiktaşın kalesini en iyi şekilde koruyacağına inanıyorum,Rüştü ne olcak onu bilmiyorum işte sırf nispet ve misilleme için fenerin kovduğu adamları almak niye onuda anlamış değilim... Birşey var ki o beni rahatlatıyor Beşiktaş Türkiye'nin en iyi kalecilerine sahiptir ve kalesi emin ellerdedir... |
Laf war icraaT yoK:D çalIş bnce kendını göstermeye baK ! |
murat şahin geri mi döndü ya |
Murat Şahin daha iyi bence |
walla ben o 8-0 dan sonra hakan hakkında pek olumlu seyler düşünemiyorum ...:( |
Türkiye`de Saat: 05:02 . |