![]() |
Toraman sessiz KAPTAN İbrahim Toraman, takıma alınan üç yeni savunma oyuncusu hakkında yorum yapmadı. Toraman'ın yakın çevresine, "Çalıştığım her hoca, beni banko oynattı. Gelenler benden iyiyse oynar, değillerse bu takımın değişmezlerinden biri olmayı sürdürürüm" dediği öğrenildi |
hatalar yapsada şu takımda gerçekten inandığım oyunculardan biri elinden geleni yapıyor ve her durumda işini yapıyor, bana göre formda iyi bir toraman kimseye formasını vermez bu takımda |
toramanı kimse kulubeye gnderemez şahsi görüşümdür...yürekli oynayan ouncularımzdan biri..... |
toramanı kesemıcekse napıyım ole yabancı stoperı...alsanıza lugano - edu ya da ronaldo-zago gıbı saglam bı ıkılı toramanla olmadıgı 3 4 senedır bellı ıste her sene defansta sorun var |
Defans da Toraman ı tek geçerim |
toraman gibi yüregiyle oynayan az defans adamı var türkiyede.... ve hala fatih terime kızıom neden almadın kadroya die |
toramanın içindeki beşiktaş aşkı diğerlerinde birazcık olsaydı şampiyonluğu kaptırmazdık kaptanı kimse kesemez |
ya . toraman gibi gönülden oynayan az var. o artık Beşiktaşla bütünleşmiş durumda. milli takımda da görmek isterdim, yazık oldu. Ama Beşiktaşta yeri değişmez... |
Alıntı:
|
bana gör eyine banko oynıyacak ibrahim üzülmez çnükü bidak iyılın yuzd eyuz kaptanı olacak ibrahim üzülmez bırakmasından yana oldugum için |
Türkiye`de Saat: 14:20 . |