![]() |
çArşı Abilerimiz 20:25 tv8'de BUNU KONUŞALIM Genç kuşağın gözde gazetecilerinden, deneyimli radyo yapımcısı Candaş Tolga Işık, Bunu Konuşalım adlı sohbet – tartışma programıyla yeniden tv8 ekranlarında… Konuşulmayan konular, bir türlü çözülemeyen sorunlar, Türk ve dünya gündemi, sorunlara çözüm önerileri, yeni projeler, Bunu Konuşalım’da masaya yatırılıyor. Gazeteci Candaş Tolga Işık’ın hazırlayıp sunduğu Bunu Konuşalım’da organ nakli, Mars’a seyahat ve Çarşı Grubu konuşuluyor… Candaş Tolga Işık soracak, Akdeniz Üniversitesi’nden Prof Dr Alper Demirtaş, organ naklinde gelinen son noktayı, operasyonlardaki başarı oranlarını, organ bağışındaki sıkıntıları anlatacak, programın ikinci bölümünde ise uzay bilimi ve Mars’ta hayat masaya yatırılıyor… Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, Nasa’nın son yolladığı uydunun fotoğraflarını ve Mars’taki son gelişmeleri değerlendirecek. Programın son bölümünde ise Beşiktaş’ın ünlü tribün grubu Çarşı’nın kendini fesh etmesinin perde arkası konuşulacak. Candaş Tolga Işık soracak, Çarşı Grubu lideri Alen Markaryan ve arkadaşları gerçekleri açıklayacak… Siyasetten ekonomiye, magazinden sanata, spordan aktüel olaylara kadar her şey Gazeteci Yazar Candaş Tolga Işık’la Bunu Konuşalım’da ele alınacak… |
orda olucam :) kaçırmıcam bu akşam . |
evet izlememiz lazım |
bu akşammı bu ?? yoksa geçtimi tarih belirtseydin kardeşim güzel olurdu.. teşekkürler bilgilendirme için bekleyim bakalım. |
evet abi bu akşam . . |
Saol veysel. ozaman şöyle diyelim 01.06.2008 saat 20:25 de .. kimse zorluk çekmesin bu konuda. |
evet kaçırmıcam... |
AYNEN İZLEYELİM ARKADAŞLAR...ALAYINA GİTTİGİMİZİ HERKES GÖRSÜN...DEMİRÖREN AMACINA ULAŞTIN SİNAN ENGİN SENDE MUTLUMUSUNUZ İSTEDİĞİNİZ OLDU..ÇARŞI DAĞILDI..HE BU SENE GÖRÜCEZ BAKALIM...ÇARŞI MAÇA GELMEYECEK DESTEKLEMEYECEK O ZAMAN NE YAPACAKSINIZ...ULAN ÇARŞI KARTAL GOL GOL DİYE BAGIRIR YENİLİRSİNİZ ÇARŞININ BASKISI DERSİNİZ ULAN BAGIRMAZLAR BAŞTA SİNAN ENGİN OLMAK ÜZERE VE BAŞKAN DERKİ TARAFTAR OLAYDI DAHA FARKLI OLURDU...SANA SORUYORUM SİNAN ENGİN BAKALIM BU SENE NE YAPACAKSINIZ ÇARŞI OLMDAN.... |
bilgi için saol |
inşallah unutmam arkadaşlar büyük bir başlıkla hatırlatırsanız programa yakın çok sevinirim... |
SAOL BILGI ICIN |
tv8 reytinq reqorları qırcakk:D:D MUTLAKA İZLİCEMM.. |
Program Başlamıştır |
program başladı da organ nakli konuşuluyor şu an . :) |
program devam ediyor . konu mars . bundan sonra konu :ÇARŞI . . |
Alen abi herşeyi cok güzel ve net bir şekilde açıklıyor herkes anlar inş bu sefer ! |
gereken mercilere çok ho$ kapaklar oldu.bele$ giriyorlar diyenlere de çok fena kapak oldu. |
güzel kapaklar verdi gerekli yerlere ama bazı yerlerde biraz duraksadı . . olsun çarşı tribünde olacakmış . bu sevindirici . tribün şovları falan olacakmış ve kartalhaber adlı siteyi çok fena maşaladı + şu yazıya çok fena kapak yaptı : Çarşı kapatılamaz! Kartalhaber.com yazarı Erce Kaftan'ın köşe yazısı: http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Çarşı kapatılamaz! Biri çıkıp diyor ki "Çarşı'yı artık kapattım" Bak sen ya... Efendim birçok şeye göğüs germişler, ancak yine de onlar kötü olmuşlar. Biz dediği Çarşı... Bildiğiniz çarşı değil Beşiktaş'ın efsane taraftar topluluğu Çarşı! "Kapattık" diyor başında olduğunu iddia eden kişi... Kamera şakası gibi! Önce Çarşı nedir? Bu soruyu kendi kendimize soralım. Yaklaşık Beşiktaşlı esnafın takımına bağlandığı aşktır. Yaklaşık 90 yıl önce Beşiktaş esnafının semtinin takımına sahip çıkışı. Kuşaktan kuşağa yayılan bir hareket. Bugün her şehirde taklidi olan bir taraftar hareketi. Şimdi biri çıkıp diyor ki "Ben Çarşı'yı kapattım" İyi de kardeşim sen Çarşı'nın ne olduğunu anlayamamışsın ki başkan olasın. Çarşı bir dernek, Çarşı bir dükkan, değil ki kapatasın. Çarşı bir isyan, bir başkaldırış, Çarşı kuşaktan kuşağa yayılan Beşiktaş sevgisi. Çarşı verdiği sosyal mesajlarla Türkiye'nin aydınlık yüzü... Sanki yarın çıkıp diyecek "Beşiktaş sevgisi de yok artık"... Sahi Çarşı nedir? Çarşı Şeref'tir, Seba'dır, Baba Hakkı'dır, Yusuf'tur, Vedat'ttır, Sanlı'dır, Sarı'dır, Metin-Ali-Feyyaz'dır, Optik'tir... Çarşı bugün babasının elinden tutup maça getirdiği 5 yaşındaki bir çocuk. Çarşı evinde yaprak dolması sararken Beşiktaş sevdasıyla radyoyu dikkatle dinleyen ev hanımıdır. Kusura bakmayın ama siz Çarşı'yı anlayamamışsınız. Bu olsa olsa sizin geç kalmış vedanızdır. Güle güle... Çünkü Çarşı daha henüz doğmamış milyonların sevdasıdır. Kapatmak kolay mı Çarşı'yı? Çarşı her gün yeniden başlar. - - - - - -- - - - -- - - - -- - - - --- - - - - şu kartalhabeirn sitesinden haberleri taşımayın buraya bu sitenin sahibi beşiktaşlı değil anlayın . |
arkadaşlar ben izleyemedim ne konuştular |
2000 ünite kan verdik, bu ne gazetelerde yazıldı çizildi ne de Tv'lerde gösterildi; ama kan alsaydık! öbür gün tüm gazetelerde manşettik!..Çok iyi oturttu burda, gereken yerlere gitmiştir mesaj... Güzel de bir program oldu, soruları çok iyi sordu ama spiker, Alen'i bayağı bi zorladı, Alen de açık bi kapı bıraktı bence...Bir iki maç Çarşı gelmez, sonra baktılar olmuyor böyle, taraftarlarda gelir böyle böyle der, sizsiz olmuyor, Alenin de bu teklifi geri çevireceğini sanmıyorum...Kendide söyledi zaten bunu... |
Kartalhaberin ben ............ kolpa site arkadasım işte ilk önce çarşının nasıl kapatıldıgından bahsedildi yani sordu dedi tamamen bırakıyormusunuz dedi alen abide tabiki hayır o besiktas bastonluda olsak gelicez dedi yanlıs anlasılmasın dedi .. biz zaten biraz da ne kadar sevildigimizi görmek icin dedi .. işte bazıları yazıyor ediyor iyi birsey yaptıgımzda yazmıyorlar kötü birsey olsa mansetten giriyoruz dedi.. Kızılaya 2000 ünite kan bagısı yaptık cogu gaztede yoktu olanlarda iç sayfalardaydı .. hatta söyle dedi çarşı kan verse gazte yazmak kan alsa mansetten girer diye ..sonra işte rant olayına girdi öyle birseyin olmadıgını kanıtladı .. çarşının kötü yanında kimsenin destek olmadıgından artık cok yıprandıklarından artık tribünde daha az aktif hale geleceklerinden bahsetti .. ama bu ruhun bitmeyeceginden de .. |
ve dediki biz stada gidicez spiker sordu amigo olarakmı? hayır dedi. bu lafına çok üzüldüm:( kim sahanın ortasına inip üçlü çektiricek artık alen abi...:(:( |
Türkiye`de Saat: 11:09 . |