![]() |
İki büyük olma yolunda... Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki Beşiktaş futbol takımını hem içerden hem de dışardan ''3 büyük'' kulüp içersinden çıkartma girişimleri yapılıyor, nasıl mı? İç güçler; yönetim, Beşiktaş futbol takımı 2003'ten bu yana sadece 2. liği var. transferlere baktığımızda fenerbahçe emreYi alırken biz hangi Türk futbolcuyu aldık, tuna'yı. Beşiktaş, gs ve fb'yi bu konuda kıyaslıyalım. gs'de milli takımın orta sahasını oluşturan hangi oyuncular var, arda,ayhan ve mehmet topal, fb'de emre, aurello, Beşiktaş'tan kimse yok. Beşiktaş'ımız eğer fb ve gs ile ortak bir kadroya sahip olmak istiyorsa muhakkak mehmet topuzu alması gerekli... o zaman bizde onların arda'sı, emre'si varsa bizimde mehmet topuz'umuz var diyebilmeliyiz. bu sadece mehmetin bize sağlayacağı katkıdan değil, transferde ses getirmesi bakımından da fb'den ve gs'den geri kalmamak adına yapılan bir transfer olur. dış güçlere gelince, bazı medya mensupları Beşiktaş'ın 3. büyük takım olmadığını alenen söylemekte. bunlar kim mi? ntv'de izlediğim %100 futbol programında gültekin onay ''3. büyük takım kim'' diyerek Beşiktaşla alay etmişti. Bunlar sadece benim tespitlerim, olmayanları siz düşünün... keza fbli gökhan gönül 'Türkiye'de iki büyük takım var diye röportaj yapmışitı. KİMİLERİ BU GERÇEĞİ GÖRMEYEBİLİR AMA TRABZON'UN BAŞINA GELENLERİ UNUTMAYIN... 1990 YILLARDA 3 BÜYÜK DİYE BİR KAVRAM YOKKEN 2000 Lİ YILLARINA GELİNDİĞİNDE 4 BÜYÜK DİYE BİR KAVRAM KALMADI... SPORTİF BAŞARI GELMEZSE ÜZGÜNÜM Kİ 2 BÜYÜK... GERÇEKLERİ GÖRÜN.... |
Bu yönetimle bu hallere düştük napalım |
Alıntı:
|
Alıntı:
kendi kendine değil eğer bu şekilde 10 sene daha devam ederse 2 büyük sözlerini duymaya devam edeceksin... kaç yaşındasın bilmiyorum ama trabzonspor'un iyi olduğu dönemlerde hiçbir zaman 3 büyük diye lanse edildiğini görmedim ama ne zaman sportif başarıda geride kaldılar 2000li yıllarla beraber 4 büyük sözleri kayboldu... artık 4 büyük takımda diye duydun mu bilmiyorum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
medya büyük bir güç, millet etkileniyor medyadan.... |
Alıntı:
|
ne denile bilrki böyle giderse öyle olcak galibaa... |
febe ve gesenin bişi yaptıgı yok demirören sinan ertuğrul el birliğiyle bizi altlara çekmeye ayakcı takımı yapmaya devam ediolar aptal adamlara 4.7 milyon euro bonservis verirsen böle olursun işte |
Alıntı:
yani... |
Kim Beşiktaşa 3. büyük diyorsa doğru söylemiştir. Yanlış anlamayın hastalık derecesinde Beşiktaşlıyım ama birde gerçekler var . Diğer iki büyük şampiyonluk sayısında seni ikiye katlamışsa , bir tanesi gelirlerini senin 4-5 katına çıkartmışsa , diğeri gelirleri senden fazla olmasada hala şampiyon olabiliyorsa , adamlar Kezmanı beğenmeyip gönderirken sen Bobo'ya yıldız diyorsan , birinin müzesinde UEFA kupası var ,diğeri şampiynolar ligi çeyrek finalinde zorla eleniyorsa , ve anadoluda hiçbir kulüp İnönüye gelirken korkmuyorsa sen artık küçülüyorsun demektir kardeşim. Bakın transferlere kimlerin peşindeyiz ,kimlerle sözleşme yapıyoruz ? Birde Trabzonun 3-4 yıl önceki halini düşünün. Aynı yoldayız , apaçık bir gerçek bu ... Kimse kendini ruh muh diye kandırmasın Beşiktaş ruhunu teslim etmek üzere |
İhtimal vermiyorum öle bir şeye ama başımızdaki Facia adamlar gitmedikçe olabilir de ileride :( |
biz destegimizi her alanda verelim gerisi gelir merak etmeyin turkiyenin en koklu takimi biziz fener ve gs bizden 3-4 kupa fazla aldi diye turkiyenin en buyugu olamazlar eziklerin 27 senedir tr kupalari yok sampiyonlukta sadece biraz geri kaldik ileriki senelerde onlari yakalayip gececegiz kimsenin suphesi olmasin yine arka arkaya sampiyonluklar gelecek sonra gorecegiz bu basini gecenlerde sahilde geziyorum adamin teki sihirbazlik yaparak birseyler kazanmaya calisiyor avcilar sahilindeki pazardan bahsediyorum biraz baktim sonra yukarida asilli toplar vardi sari lacivert renginde hepsinde anahtarlik niyetine 10-15 tane vardi sordum abi toplari cok begendim fakat renkleri guzel degil siyah beyaz olanlarindan yok mu ?onlar kaldirali piyasadan cok oldu gibi alayci bir laf soyledi bana bende asagida kalmam hic siz kac sene oldu bu tr kupasini kazanmayali o zamanlar ben hayatta yoktum simdi yasim 26 dedim sustu :))sonrada bir soz daha soyledim giderken kimse yokken biz vardik diye baka kaldi arkamdan :)isteyen varsa gidip ziyaret edebilirler bu arkadasi avcilar sahilinde kurulan pazarda iskambil kartlariyla iluzyonistlik yapiyor asili sari-lacivert renkli toplardan tanirsiniz o laflarimdan sonra kaldirmadiysa tabi :)) |
Hep tüpçü ve ekibinin yüzünden |
Alıntı:
|
Arkadaslar medyayi birakin.It urur kervan yurur... de bu baskan basimizda kalirsa buyukluk biyana besiktas kalacakmi onu dusunmuyo degilim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
serdar kurtuluş var 22 yaşında ibrahim toraman var bu üç oyuncuyu şuanda transfer lsitesine koysan o bfenerde galatasarayda almak için servet verir bunlara emr ebelezoğlu beşiktaşa gels ene olacaktı söylesene bana ne delgadoyla anlaşabilirdi ne telloyla nede serdar özkanla |
Başkalarıyla yarışmak yerine kendimiz olsak daha başarılı olacaz..Demirören geldiğinden beri tek hedefi Febe'yi geçmek..Oysaki kendimiz olsaydık febe'yi geçecek Beşiktaş yerine kendi düzenini kurmuş Beşiktaş'ı düşünseydi belki biz Febe'yi geçmiş olabilirdik..Önce kendin ol... |
azçok katılıyorum sana ama rekabet iyidir.. Ben ama birşey dikaktimi çekti benim BEşiktaşın üstüne çok geliyor bazı arkadaşlarımız yazılarında yorumlarında... Beşiktaşa gönül veren insanlardan olmıyacak şekidle üstüne gelme hemde... Beşiktaş şampiyon oldugu yılların hiçbirind ekadrosu diğer buyuklerdne daha iyi değildi zaten.. Ama başarılı oldu. Çünkü ruhu vardı.. Kim Gelmiş Kim Gitmiş Önemlimiki.. Sahaya Çıkacak 11 Beşiktaşımın kartalları değilmi. Ne önemi var ha o ha şu.. Kartal Kartal Gibi oynadımmı Kim tutabilir bizi.... |
bu senede şampiyon olamazsak vay halimize :D okiliye katılıyorum varsa yoksa fenerle uğraşıyoruz |
ßizi ßu haLLere getirenLer utansin ama ßiz ßesiktasis ne fß ne gs nede trbzona ßenzeriz ßiz ßitmeyiz kayßoLmayiz yok oLmayiz ßizi ßitirmeye tr de sadece 2ßüyük takim oLmasina ßizi trnin ßüyükLerinden cikaetmaya kimsenin gucu yetmez her gecenin bi sabahi vardir bizimde sabahimiz cok yakinda yeter ki futßoLcuLarimiz o ruhu yakaLasin yürekLerini koysun ortaya gerisi geLicek yeterki inanaLim :) |
boşverin siz bunları durmak yok yola devam... |
medya 2 büyük yarattı . . |
Alıntı:
serdar özkan bal yapmayan arı, serdar kurtuluş bu takımdan gönderilir söylemedi deme, ibrahim toroman bu sene ilk 11 de zor oynar, oynayabilir ama zor... gökhan zanla anlaşılırsa oynamayaz... |
Türkiye`de Saat: 15:41 . |