![]() |
Beşiktaş'ın yeni stadında yok yok http://www.futbollig.com/images/stories/stadyum4.jpgBeşiktaş yeni Kartal Yuvası projesi ile ekonomik gücünü artırmayı planlıyor. 42 bin kapasiteli ve 2 katlı olarak planlanan statta 6 bin kapasiteli 200 de loca yer alacak. İşte özellikler: Bir endüstri haline gelen günümüz futbolunda kulüplerin modern bir stada sahip olmadan ayakta kalması mümkün değil. Fenerbahçe’nin Şükrü Saracoğlu’nu yapıp kalıcı bir gelir kaynağı sağlamasının ardından Galatasaray da Seyrantepe’deki Aslantepe projesi ile çağı yakalama yolunda önemli adımlar attı. Beşiktaş da yeni Kartal Yuvası, yani İnönü Stadı projesi ile ekonomik gücünü artırmayı planlıyor. Hazırlanan yeni İnönü Stadı projesine göre stat sadece maç günleri değil 200 gün çalışacak. Üstü kapalı bir kompleks olarak inşa edilecek olan stat 42 bin kapasiteli ve 2 katlı. 6 bin kapasiteli 200 de loca yer alacak. Ayrıca 5 bin kişilik tiyatro ve konferans salonu, 2 bin 500 araçlık da otopark yeri olacak. İLK KAZMA GECİKTİ BEŞİKTAŞ yönetimi, İnönü Stadı’nın kapasitesini artırmak için uzun süredir çaba harcıyor. Stadın bulunduğu alan tarihi nitelik taşıdığı için Anıtlar Yüksek Kurulu, burada inşaat yapılmasına izin vermiyor. Beşiktaş yönetiminin çabaları sonucunda gerekli iznin alındığı ve inşatın büyük ihtimalle 19 Mayıs’ta başlayacağı açıklanmıştı. Ancak bürokratik engellerden dolayı bu tarih haziran ayına ertelendi. Bu durum da çeşitli söylentilerin ortaya çıkmasına yol açtı. İstihbarat bakandan Başkan Yıldırım Demirören’in Divan Kurulu toplantısında “İnönü Stadı Projesi’ni engelleyen Beşiktaşlılar var” sözlerinin ardından gözler bu meçhul Beşiktaşlı’ya çevrildi. Asbaşkan Behçet Ümitlen, projeyi engellemek isteyenlerin Beşiktaşlı olduğunu kendilerine Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu’nun ilettiğini açıkladı. Ümitlen, bakanın “Projeyi engellemek isteyen Beşiktaşlılar var” şeklindeki sözlerine çok şaşırdıklarını belirterek, “Bakanımız bu şahsın kim olduğu konusunda isim vermedi. Doğrusu kim olduğunu biz de çok merak ediyoruz” diye konuştu. Akşam |
demirörenin hayali düşmanları var ,bence bir an önce bir doktora görünmesi gerekiyor... |
ya bi stad yapıcaklar onada izin çıktı şimdi çıkana bakın ya:@ |
bencede demirörenin bir doktora görünmesi lazim |
Hey ALlam ya bunlar n Zaman Bi icraatta bulunacaklar ya.. |
boş laflar...proje kağıdından mimarlar dışında kim para kazanmış ki? |
bana 42 bin kişi az gibi geldi en azından 50 bin kişi olmalıydı diye düşünüyorum.. |
42 bin kişilik stamı olurya bari 60 bin ollsaydı uzayda çinseddi görünüyo birde inönü görünürdü |
arkadaşlar hala anıtlar kurulundan izin çıkmadı we çıkmycak galba böle gderse bu sene yalan stad... |
Alıntı:
|
yeterki yaptsınlar biz 42 binede razıyızz:) |
stad kurulrusa güzle oalcakta kimbilir ne zamana |
biran önce başlasınlar..ama anıtlar kurulu inönü stadının altında dehlizler olduğunu belirtmişti. proje tekrar değişecekti acaba son durum noldu? |
yeni stadda yok yok evet doğru dur ama yapılacaksa :D:D bi ama var ortada |
Hep yapılcak,edilcek. Yapılsın,edilsin.Sonra konuşulsun ya.Habire ortaya laflar atılıyo.Hiç icraat yok |
yeni stadyumda yok yok ama stadyum da yok ortada, olacagi da ne belli... |
42 bin iyi fazla olursa stad da aheng olmaz çok güzel olur bence bu stad(demirören bi akılda güzel iz bırakıcı bişey yapda ilerde bunu yapmışdı denilsin) |
daha yapabileceği bile şüpheli bence... |
siz ilk baş stadı yıkmak için kazma bulunda sonra herşey tam olucak zaten . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İki tane fotomontaj resimi proje diye yutturdun , bazılarıda buna inanıp seni destekledi ya helal olsun Demirören... HER TOPLUM LAYIK OLDUĞU BİÇİMDE YÖNETİLİR . Şu çöküşü göremeyip adam gibi bir tepki gösteremedi ya bu koca camia , helal olsun sana devam et layık bu camia senin yönetimine |
YAp artık demirören yap |
Ben demiştim ilk başta bu adamlar stad yapamaz diye.. Galiba haklı çıkıorum :( |
ya sunu en az 50000 kisilik yapsinlar 42 az olur izinleride koparamadilar bir turlu |
Alıntı:
Hacı,demirörenin kafasındaki adam yoksa senmisin :D |
Bu stadin yapimini ozellikle geciktiriyorlar gibime geliyor.Stadin bitimini 2010 kongresine denk getirip secim yatirimi olarak kullanmak istiyor olabilirmi yoksa ben fazla komplo teorisi kitabimi okuyorum. |
tüpçü izin çıkmıyor diye bütün başarısızlıklarını unutturmaya çalıştığı uydurma projesi ile tüm BEŞİKTAŞ taraftarını oyalamaktadır. |
ßiran önce ßasLansada ßitse diodum ßu yönetimLe ßaakaLim ne zaman ßasLick ßitcek hayirLisi oLsun |
Elimize yüzümüze bulaştırdık demiyoda Beişktaşlılar engelliyo diyo...Sağa sola saldırdığı yetmedi şimdi Beşiktaşlılara giydirmeye başladı...Ne kadar icraattan yoksun bir adam bu ya.. |
Alıntı:
Aynen katılıyorum yapmışken olabildiğininin en guzeli olmalı.2 kat yerine 3 kat mesela.Tabi gerekli izinler alınabilirse... |
hadi biran önce yapılsın artık bence enaz 50bin kişilik olsun |
Yalan oldu stad..Beyler ne 50bini ya gösteriş meraklısımısınz .. 35binlik stadımız var dolmuyor 50bini napcaksınız .. burda sölüyorsunuz cogu kişi maca gelmiyor .. Yıkılmasın yürekler aglamasın |
heh yıne erteleniz bence |
turkiyede bu modern yapilari yapacagin zaman neden bukadar ugrastirirlar anlamiyorum hayir yani belediyenin bakanin icisleri bakanliginin onayi yetmiyor bide anitlar kurulu var onlar onay verse mimarlar odasi var ilginc bir sistemimiz var harbiden |
Türkiye`de Saat: 19:41 . |