![]() |
Bu nasıl transfer düşüncesi !! Bobo için gelen teklifleri değerlendiren Beşiktaş yönetimi, bu futbolcu için “para+futbolcu takası” formülüne de sıcak bakıyor. Brezilyalı golcünün satılması durumunda öncelikli olarak Bundesliga’da forma giyen Klasniç’i düşünen transfer komitesinin kafasındaki tek soru işareti, bu oyuncuya geçen sene böbrek naklinin yapılması. Siyah-Beyazlı yöneticileri, “Klasniç büyük yetenek, ameliyatından sonra bütün Almanya ona destek oldu. Hatta morali düzelsin diye milli takıma bile aldılar. Ameliyatına rağmen erken sahalara döndü ve geçen sezon iyi futbol oynadı. Ancak biz bu futbolcuyu Türkiye’ye getirirsek maçta yere düşse, basın bizi ‘Klasniç’e böbrek nakli yapıldı transferi hataydı’ diye yerden yere vurur” düşüncesi endişelendiriyor. http://img146.imageshack.us/img146/2745/klasnicjm1.jpg Bole bi transfer düşüncesi olmamalı olaya bakın ya medya yerden yere vurcak diye transfer yapmıyolar medyaya gore mi transfer yapılır inanılmaz bişi bu ya nasıl bole bir transfer düşüncesidir .. Medyadan korkuyorsan anında bırakın koltuğu medyanın eleştirilerinden mi korkacaksınız bu koltugun hakını verebilecek kişilere bırakın.. |
Aynen katılıyorum...Medyaya göre transfer yapacaksak işimiz var zaten...Klasnic'i alsında onlar, kaç kişi buna burun kıvıracak görürüz, çok az kişi bence... |
o zmn almıcaksın o futbolcuyu kesin almanya devlerinden bir futbolcu alcaksan git kuranyiyi al veya halil altıntopu olmadı et'o:D |
1. Klasniç gibi tek böbrek ile yaşamını idare etmek zorunda olan bir oyuncuyu almak büyük bir hata, büyük bir skandal ve kulübün büyük bir aptallığıdır. Bonservisi var mıdır yokmudur bilmiyorum ama, hele ki eğer bonservis ödenerek alınırsa, satan kulüp arkasına dönüp kıs kıs gülerek, "nasıl da kakaladık enayilere" diyecektir. 2. Medya tepkisinden çekinmekse hepten bir ayıp. Ya adam gibi transfer yapıp tepki oluşturmayacaksın, bunu beceremiyorsan da tepkiden çekinmeyeceksin. |
Bonservis bedeli yok, onun için ısrarla söylüyoruz bu adamı, hani Boboyu 11 milyon Euroya satarsak ve o paraya bizimkiler çok iyi bir golcü alamaz diye bare bunu alsınlar diyoruz, bu kadarını da yapabilirler sanırım, yılda 2 milyon Euro ver, ne Wigan'a gider ne başka takıma... |
Alıntı:
|
Dediğinde mantıklı tabii, zaten direk alalım demiyorum, transfer yapılırken bir sürü kontrollerden geçer oyuncu, hepsinden tıkır tıkır geçerse, sağlam olduğu anlaşılırsa alınabilir diyorum ve çok yararlı olacağını da inanıyorum.Ama sağlık kontrollerinden Gordonun geçtiği gibi geçecekse dediğin gibi kalsın, almayalım...O kör çıktı, Allah bilir bu ne çıkar... |
:p:p:p:pkampanya yapıyoruz sanki eski körü ver yeni böbrek nakli olanı al:captain: |
adam yıldız ve gerçekten klas bir futbolcu biz zaten yıldız transfer edersek ancak böle ederiz ortada kalmış talibi olmayan v.s ben artık tam randımanlı olarak oynayacağını düşünmüyorum ameliyattan sonra oynamış tüm almanya destek olmuş hep hikaye oynattılarsa kendine piyasa yapsın diye oynatmışlardır niçin sözleşme yenilemiyorlar öyleyse destek böle mi oluyor |
Elindeki ineği ver yerine tavuk al... İşte kulüp takas politikası böyle malesef... :( |
Türkiye`de Saat: 00:43 . |