![]() |
vallahi timarhaneyemi, hastaneyemi döndük artik bende anlamadim... kör topal nerde ne versa topluyor bizim süper baskan. sonumuz hayir ola... |
Alıntı:
ama bence nobre satılmalı onun yerine gelebilir bak:D |
Alıntı:
|
valla arkadaslar almanyada yasayan birisi olarak klasnici cok macta seyrettim ve almanyada en begendigim forvetlerden birisi cok hemde cok iyi bir golcü , tmm böbrek nakli oldu ama ameliyattan sonra dahada iyi maclar cikardi...ben Bobo nun kalmasindan yanayim ama eger salak yönetim boboyu satacaklarsa klasnici keske alabilseler ama sanmiyorum klasnici alabilecek beceride degil bu yönetim hele bobo , klasnic, holosko üclüsüyle oynasak bizi tutacak defans tanimiyorum |
Bobo'nun gitceği aşikar...Yerine adam gibi biri gelse bari diyorum ve beklemeye geçiyorum..:D |
medyaya göre transfer yapiLmaz yapaninda akLindan zoru oLmaLi ama ben kLasnic konusuna pek sicak ßakmiyorum sonucta ßen bjkyi dusunuyrm bu adam 2ßößrek nakLi gecirmis onun yerine daha iyi daha sagLam bir oyuncuda alaßiLiriz iLLa kLasnic sart deiL |
ya ne gerek var macera aramaya elinde bobo gibi genç yetenek var satma kardeşim |
Alıntı:
kesinlikle haklısın süper zeka süper başkanda bulunur :bandit: |
Türkiye`de Saat: 15:25 . |